Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Η παρεξήγηση του Τάκη με την Εύη κατέληξε σε άγριο καβγά με τον Ηλία Γκότση (Βίντεο)

Μετά το συμβούλιο που προβλήθηκε χθες, όλοι οι παίκτες ήταν σε οριακή κατάσταση και ο Τάκης, «πετάγοντας» βαριές κουβέντες, έριχνε λάδι στη φωτιά

Η κόντρα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τους συμπαίκτες του δεν έχει τελειωμό στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μετά το συμβούλιο που προβλήθηκε χθες, όλοι οι παίκτες ήταν σε οριακή κατάσταση και ο Τάκης, «πετάγοντας» βαριές κουβέντες, έριχνε λάδι στη φωτιά.

Αφορμή γι αυτό στάθηκε το γεγονός ότι καθώς ο Τάκης έδινε προσωπική συνέντευξη, η Εύη βρέθηκε κοντά στο σημείο.

«Δεν γουστάρω να κάθονται και να ακούνε τα κιου μου. Τι κάνετε εδώ; Σοβαρά τώρα ακούς τα κιου μου; Τι αν είναι δυνατόν; Μέχρι εδώ έφτασες», είπε ο Τάκης στην Εύη, η οποία εκείνη τη στιγμή έφτασε στο σημείο για να πάρει μια καρύδα.

«Ήρθα να πάρω την καρύδα άνθρωπέ μου και γυρνώ. Είναι δυνατόν να ακούσω τα κιου σου; Τι πρόβλημα έχεις ρε φίλε; Έχεις μεγάλο πρόβλημα», του απάντησε.

Και φυσικά ο καβγάς συνεχίστηκε στην καλύβα όταν στη μέση μπήκε ο Ηλίας Γκότσης καθώς θέλησε να υπερασπιστεί στην συμπαίκτριά του.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στην καλύβα των Μαχητών, με τον Ηλία Γκότση να συγκρούεται με τον Τάκη Καραγκούνια και να του λέει ότι δεν θα το παίζει μάγκας, ενώ λίγο έλειψε οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια. Αυτό έχει και τις συνέπειες του βέβαια καθώς όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πρωινό μας, θα τους ανακοινωθεί πως στον αυριανό αγώνα δεν θα πάρουν μέρος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου