Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor Spoiler: Έτσι «κλειδώνει» η τελική 5άδα των υποψηφίων

Η ήττα των Μπλε στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor All Star και το Συμβούλιο του Νησιού ανέδειξαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια. Η υποψηφιότητά του προκάλεσε έκρηξη στην καλύβα των Μαχητών με τους περισσότερους συμπαίκτες του να είναι πλέον εναντίον του.

«Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος. Όταν ένας άνθρωπος είναι έτσι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά», σχολίασε στο Συμβούλιο του Νησιού ο Ηλίας Γκότσης.

«Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα», ανέφερε από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας είναι και ο πιο σημαντικός της εβδομάδας αφού η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί να αναδείξει δύο ακόμα υποψήφιους. Ποια ομάδα θα κερδίσει και θα καταφέρει να διατηρήσει την ηρεμία της;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, τη νίκη στον αποψινό απαιτητικό στίβο μάχης παίρνουν οι Μπλε. Η ομάδα των Μπλε καταφέρνει να ξεπεράσει τις μεταξύ της διαφορές και αναγκάζουν τους Κόκκινους να οδηγηθούν στην ψηφοφορία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο αγώνας κλείνει με σκορ 10-6 και την τελική πεντάδα των υποψηφίων θα συμπληρώσουν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κόρομι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου