Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Τo «καρφί» του Μαρτίκα στον Καραγκούνια για την Ελευθερία – «Επιδιώκεις ερωτικά συμφέροντα» (Βίντεο)

Το ενδιαφέρον του για την Ελευθερία Ελευθερίου, έχει εκφράσει ανοιχτά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor All Star

Ωστόσο ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έχει πειστεί και θεωρεί πως από πίσω κρύβεται ένα παιχνίδι στρατηγικής. Μάλιστα, μετά την παραλίγο υποψηφιότητα της Ελευθερίας προς αποχώρηση, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του Survivor All Star και είπε πως το ενδιαφέρον του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος τελικά τέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση, προς την τραγουδίστρια προκύπτει από ερωτικές επιδιώξεις και ενδιαφέροντα.

 

Μαρτίκας: Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι

«Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην βγει υποψήφια κι αποχωρήσει. Γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει μαζί της το φλερτ. Δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα και κυρίως τα ερωτικά συμφέροντα που επιδιώκεις», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Τάκη Καραγκούνια.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:




 

Τι έχει δηλώσει ο Καραγκούνιας για την Ελευθερίου

Ο Τάκης Καραγκούνιας η αλήθεια είναι πως είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του προς την Ελευθερία Ελευθερίου από την πρώτη στιγμή που εκείνη μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, είπε: «Μου αρέσει η Ελευθερία, δεν το κρύβω. Όμως δεν υπάρχει κάτι. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις, όπως είπα και χθες. Είμαστε στη μέση του πουθενά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, τι μπορεί να πουν δύο άνθρωποι. Αν και είναι δύσκολο να βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο που είστε σε αντίπαλη ομάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχω δηλώσει εξ αρχής, πριν μπω στο παιχνίδι πως η Ελευθερία είναι ενδιαφέρον άνθρωπος. Ειδικά, με το ήθος που είχε δείξει πρόπερσι, όταν την κατηγόρησαν άδικα για κάτι, όπως κατηγόρησαν κι εμένα. Είχα ταυτιστεί σε πολλά πράγματα μαζί της. Είχαμε μιλήσει μια δυο φορές στην έξω ζωή, πριν μπούμε στο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι όλο”, δήλωσε και συνέχισε:

«Σίγουρα μια γυναίκα την εξιτάρει όταν ένας άνθρωπος μιλάει όμορφα για αυτή. Δεν υπάρχει γυναίκα να μην κολακεύεται από αυτό. Τώρα τα παιδιά θέλουν να κάνουν και λίγη πλάκα μαζί μας, να πουν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, το ξαναλέω. Στο Survivor είμαστε, το παιχνίδι των ανατροπών. Όλα γίνονται», είπε.

 

Δείτε το βίντεο:



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου