Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι

Το βράδυ της Δευτέρας 27/2, ο Κώστας Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star».

Νωρίτερα, ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ανεβάσει στο Instragram ένα μήνυμα, στο οποίο ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τον στήριξε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, μίλησε για ανθρωποφαγικές συνθήκες και τόνισε πως δεν έχασε την αξιοπρέπειά του.

 

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι έως τώρα.Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομήνικο. Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται. Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα. Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανος μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά. Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από τη μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου