Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Πέταξαν στον τάκο την Μελίνα κι εκείνη «τράβηξε» άλλον έναν μαζί της (Βίντεο)

Τα νεύρα είναι στο κόκκινο στο Survivor all star, καθώς οι απανωτές ήττες της Μπλε ομάδας έχουν προκαλέσει ταραχές και κλυδωνισμούς στον πυρήνα της.

 

Η ομάδα δέχθηκε βαριά ήττα στο προχθεσινό αγώνισμα ασυλίας κι έβγαλε στον τάκο ξανά τον Κρις Σταμούλη. Το αποτέλεσμα ήταν να εναντιωθεί στην υπόλοιπη ομάδα ενώ η κόντρα με τους Κόκκινους στο Survivor άναψε για τα καλά.

Η μπλε ομάδα κλήθηκε να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να διαχειριστεί την δυσμενή θέση στην οποία έχει πέσει, αλλά ο πανικός δεν άφησε χώρο για περισσότερα. Στο χθεσινό αγώνισμα η μπλε ομάδα ηττήθηκε για πολλοστή φορά και βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο συμβούλιο του νησιού, καθώς κι ο δεύτερος υποψήφιος έπρεπε να είναι από την ίδια ομάδα.

Οι μπλε αποφάσισαν πως η Μελίνα Μεταξά θα είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση. Ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός, η επιδείνωση της υγείας της έχει πάει πίσω την ομάδα κι όλοι ζητούν απεγνωσμένα να αποχωρήσει από το Survivor, ούτως ώστε η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να διεκδικήσει τις ασυλίες.

Μάλιστα η παίκτρια χρειάστηκε να αποχωρήσει δύο φορές από το χθεσινό συμβούλιο καθώς δεν ένιωθε καλά ενώ την ίδια στιγμή την έριχναν στον τάκο παμψηφεί. Η ψήφος της Μελίνας έδειξε ότι ο τρίτος υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου