Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Viral στο Twitter ο Ηλίας Γκότσης που πήγε να σβήσει τη φωτιά πετώντας ξύλα

«Νόμιζε ότι ανάβουν φωτιά για μπάρμπεκιου», «Ετοιμάζει τη φωτιά για το αρνί το Πάσχα», «Θα τρελαθούμε» ήταν μερικά από τα σχόλια των τηλεθεατών στην πλατφόρμα

 

Το χθεσινό Survivor All Star ολοκληρώθηκε με πολλές ανατροπές, αφού ανάμεσα σε όσα συνέβησαν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα λόγω παραβίασης βασικών κανονισμών του διαγωνισμού.

Εκτός από όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού, ένας από τους πρωταγωνιστές του χθεσινού επεισοδίου ήταν και ο Ηλίας Γκότσης και o τρόπος που αντιμετώπισε τη φωτιά που ξέσπασε στην καλύβα των Μαχητών.

Ο παίκτης προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά πετώντας ξύλα, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωσή της και προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε έξαλλος με την κίνηση του συμπαίκτη του και άρχισε να φωνάζει.

«Έβλεπα τον Γκότση που πέταγε ξύλα στη φωτιά. Δηλαδή για να σβήσω την φωτιά ρίχνω ξύλα στη φωτιά; Μάλιστα» σχολίασε μ ε τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ένα σπίτι καίγεται. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι μου θα γελάνε έξω, γιατί εγώ ήμουν αυτός που έβαλε την φωτιά, ο “γκούφυ” όπως με λένε. Αλλά πραγματικά δεν έφταιγα, κρεμόταν ένα ξερό φυλλαράκι, αρπάζει και επειδή φύσαγε λίγο σε κλάσματα δευτερολέπτου την πύρινη “κόλαση” που είδα δεν το πίστευα. Ήταν σοκαριστικό» είπε και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Χαμός στο Twitter – «Θα τρελαθούμε εδώ πέρα»
Το γεγονός ότι ο Ηλίας Γκότσης έριξε στη φωτιά έναν κορμό δέντρου στην προσπάθειά του να τη σβήσει, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο στα social media από τους θεατές του Survivor All Star. Οι περισσότεροι το σχολιάσαν με χιούμορ στο Twitter.

«Ετοιμάζει τη φωτιά για το αρνί!! Άιντε και καλό Πάσχα!!», «Ρε θα τρελαθούμε τελείως εδώ», «Τι έγινε; Δέρνει τη φωτιά;» είναι μερικά από τα tweets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00