Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Ο Χάρος επέστρεψε, ο Κρις Σταμούλης στον τάκο

Τα πρώτα λόγια του Μάριου για την αποχώρηση της Καρολίνας

 

Με νέο παίκτη να εισβάλει στον Άγιο Δομίνικο , τους Κόκκινους να συντρίβουν τους Μπλε με 10-2 σε ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας και τον Κρις Σταμούλη να βγαίνει στον τάκο ξεκίνησε η 4η εβδομάδα του Survivor All Star.

 

 

Οι Κόκκινοι έκλεισαν την προηγούμενη εβδομάδα δίχως απώλειες σε έμψυχο δυναμικό, σε αντίθεση με τους Μπλε που έχασαν την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, όμως κατάφεραν να κερδίσουν το 2ο τους έπαθλο φαγητού χάρη στο 10αρι της 33χρονης Ελληνοκαναδέζας pilates instractor, η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λόγω της σχέσης της με τον αντίπαλο Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη και τις κρυφές συναντήσεις τους στη ζούγκλα.

Μετά την τελευταία αποχώρηση, η ομάδα των Μαχητών έκανε κάποια σχόλια σχετικά με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να διατηρήσει στον Άγιο Δομίνικο τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα και να στείλει σπίτι της την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που ήταν πολύ κοντά με την παίκτρια, δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ξύπνησε χωρίς την φίλη της στην καλύβα και μάλιστα σημείωσε πώς η συγκεκριμένη αποχώρηση ήταν άδικη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, με τη σειρά του είπε πώς η Καρολίνα τον τελευταίο καιρό είχε απομονωθεί λόγω της σχέσης που είχε δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι με τον Μάριο, τόνισε παράλληλα πώς δεν έκανε κάτι στην καλύβα, πολλές φορές και άθελά της. Ο παίκτης των Μαχητών δεν την κατηγόρησε αλλά, στήριξε το ότι η σχέση αυτή και τα πλάνα τους από την καλύβα μπορεί στο τέλος και να της στοίχισε.

Η Στέλλα Ανδρεάδου, με το σχόλιο της για την ζωή της Καρολίνας εκτός παιχνιδιού εξόργισε την Μαριαλένα, η οποία δεν ήθελε καν να παραμείνει μαζί με τους υπόλοιπους και αποχώρησε από τη συζήτηση.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξήγησε στη συνέχεια πως θεωρεί λάθος να μιλούν για την προσωπική ζωή κάποιου χωρίς εκείνος να είναι εκεί και να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Εκτός από τη Μαριαλένα, η αποχώρηση της Καρολίνας φαίνεται να στοίχισε και σε έναν της Κόκκινης ομάδας. Τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος είχε έρθει αρκετά κοντά με την παίκτρια των Μπλε και ο οποίος ανέφερε πως περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη μετά τα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, σημειώνοντας ωστόσο ότι καμία σχέση δεν πρόκειται να χαθεί και πώς όλα θα πάνε καλά.

«Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν μεταξύ του Τάκη και της Καρολίνας είναι η αλήθεια. Πίστευα ότι δεν θα έφευγε ο Μαρτίκας και έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο όπως ανέφερα και στον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ. Της εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται! Είμαστε σε ένα παιχνίδι που έχει μια αρχή και ένα τέλος και όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει και θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει», δήλωσε ο 36χρονος Κύπριος εκπαιδευτής καταδύσεων.

«Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Για να ξεχαστούν οι Μπλε αποφάσισαν να κάνουν καλλιστεία, με τους άντρες της ομάδας να αναλαμβάνουν το ρόλο του μοντέλου και τα κορίτσια της κριτικής επιτροπής. Νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας «Πειρατής» Αναγνωστόπουλος που κέρδισε μισή κουταλιά ρύζι από τον καθένα.

Υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν την προηγούμενη εβδομάδα και ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο «Terminator», όπως τον αποκαλούν από πέρσι επειδή κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 11 υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση, δεν έχει πτοηθεί ούτε φέτος που βρέθηκε δυο φορές στον τάκο και ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά όσους τον στήριξαν, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στην αγαπημένη του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι συνεχίζει ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι δεν θα πάψω να παλεύω γι’ αυτόν τον κόσμο και παλεύω δίπλα. Παλεύω και για την Βρισηίδα μου που έφυγε. Βρισηίδα μου κάνε υπομονή ο χρόνος περνάει γρήγορα. Μόλις επιστρέψω δεν θα ξαναλείψω από δίπλα σου, αλλά θα εκπληρώσω και όλα όσα υποσχέθηκα και ξέρω πως με έχεις στηρίξει μέχρι σήμερα σε κάθε υπόσχεση μου και γι’ αυτό σ’ αγαπάω. Γιατί σε έχω δίπλα μου στα δύσκολα και υπομένεις για να έρθω και να γίνουν όλα ωραιότερα», δήλωσε ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είχαμε όμως και μια είσοδο νέου παίκτη. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, κατέφθασε στην παραλία των μπλε, όμως δεν χάρηκαν όλοι με την άφιξη του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00