Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

«Βόμβα» στο Survivor All Star: Και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς

Ο Γιώργος Λιανός πάντα λέει ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών, αλλά απ’ ότι φαίνεται το Survivor All Star επιφυλάσσει ανατροπές – μάλλον ανεπιθύμητες – ακόμα και για την παραγωγή. Μετά από σχεδόν τρεις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής, ενώ, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, άλλη μία παίκτρια από τους Μαχητές έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Ο λόγος για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία φέρεται να περνάει πάρα πολύ δύσκολα και θέλει να αποχωρήσει και αυτή με τη σειρά της από το Survivor All Star. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν το επιθυμεί – σε καμία περίπτωση – η παραγωγή και γι’ αυτό τον λόγο έχουν πέσει πάνω της όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής, ο ψυχολόγος, αλλά και ο Σάκης Κατσούλης για να τη μεταπείσουν, ώστε τελικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Εξάλλου, μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας, η οποία έφυγε και άφησε πίσω μόνο του τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, μια πιθανή οικειοθελής αποχώρηση της Μαριαλένας θα έσπαγε και το δεύτερο ζευγάρι του Survivor αφού ο Σάκης Κατσούλης θα έμενε και εκείνος πίσω μόνος του. Όπως ακούστηκε στη Super Κατερίνα, προς το παρόν η Μαριαλένα είναι στον Άγιο Δομίνικο, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο ως προς το μέλλον της στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου