Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Asia Express: Αυτό το ζευγάρι πέρασε στον τελικό (Βίντεο)

Η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη, καθώς οι παίκτες διανύουν την προτελευταία εβδομάδα του Asia Express.

 

Τέσσερα ζευγάρια συνεχίζουν το race, με τη Χριστίνα και τη Μαρία να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην εβδομάδα του τελικού.

 

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (2/12) ακόμα ένα ζευγάρι, αυτό του Παύλου Γαλακτερού και του Χρήστου Ζώτου, προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Πλέον απομένει άλλο ένα ζευγάρι, για να ολοκληρωθεί η τριάδα, ενώ το τέταρτο θα αποχωρήσει.

«Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μας!» είπαν οι Παύλος και Χρήστος που διεκδικούν πια και επίσημα το έπαθλο των 50.000 ευρώ του Asia Express.

Νωρίτερα οι δυο τους κατάφεραν να κερδίσουν και το προτελευταίο έπαθλο των 2.500 ευρώ, αφού μετέφεραν τα φρούτα με τις λιγότερες απώλειες.

Τα δύο ζευγάρια, που προκρίθηκαν στο παιχνίδι επάθλου, έπρεπε να αποφύγουν τους ελέφαντες.

Μάλιστα, ο Fipster είδε για πρώτη φορά ελέφαντα από κοντά, εκπληρώνοντας ένα παιδικό του όνειρο και έβαλε τα κλάματα.

Εκτός όμως από το παιχνίδι επάθλου, τα ζευγάρια έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικές, παραδοσιακές αποστολές, όπως να τραγουδήσουν ένα διασκεδαστικό παιδικό τραγούδι, να γίνουν μεταξουργοί και να φτιάξουν και να μοιράσουν μπετέλ.

Κατά τη διάρκεια του νέου απαιτητικού αγωνίσματος, ο Fipster δυσκολεύτηκε και ξέσπασε. «Εγώ δεν μπορώ άλλο! Βαρέθηκα να προσπαθώ να βρω ένα αμάξι εδώ, να προσπαθώ να βρω έναν άνθρωπο για να συνεννοηθώ, να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Δεν μπορώ άλλο! Δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ! Δεν έχω άλλη επιλογή», είπε οργισμένος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου