Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Τζέιμς Καφετζής: Αυτές είναι οι απαιτήσεις του για να μπει στο Survivor All Star

O Τζέιμς Καφετζής έχει πει το πρώτο ναι για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star αλλά πρέπει πρώτα ο Ατζούν Ιλιτζλί να ικανοποιήσει τους όρους του.

 

Ο παίκτης έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στην κόντρα που είχε με το παραγωγό και στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Καφετζής μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών αποκάλυψε τι ακριβώς θα ήθελε προκειμένου να… τα βρουν με τον Τούρκο παραγωγό.

Ο ίδιος ανέφερε: «Μου έχει κάνει μήνυση ο Ατζούν και ζητά 100.000 ευρώ επειδή πήγα στην Barking Well. Επειδή όμως ετοιμάζουν το Survivor All Star, αν αφαιρεθεί η μήνυση και τα βρούμε και τα χρήματα, θα πάω. Εγώ θέλω παραπάνω λεφτά από τον Τριαντάφυλλο. Για να πάω, θέλω ό,τι πάρει ο Ντάφυ συν 100 ευρώ παραπάνω (γέλια)».

 

H καθημερινότητα στη Ρόδο

O νεαρός επιχειρηματίας συμπλήρωσε: «Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην πατρίδα μου, τη Ρόδο, όπου έχουμε ναυτιλιακή εταιρεία με ημερόπλοια. Φέτος οι αφίξεις χτύπησαν «κόκκινο», έχει βουλιάξει το νησί και εγώ προσωπικά κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ, γιατί είμαι πτώμα. Περιμένω τον Νοέμβριο πώς και πώς για να ξεκινήσω τα ταξιδάκια μου».

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρίσκεται και σε άλλες συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, αφού του έχουν προτείνει δική του στήλη με ταξίδια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που πολλοί θα ήθελαν στο δυναμικό τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου