Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Μαίη Εμμανουηλίδου: Στεναχωριέμαι που δεν με γνωρίζουν από τις αθλητικές διακρίσεις μου, αλλά ως παίκτρια του Survivor (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε η Μαίη Εμμανουηλίδου το μεσημέρι της Παρασκευής 8/7.

 

Μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor και τη νίκη του Στάθη Σχίζα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη ύστερα από την αποχώρησή της, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, αλλά και στους δύο φιναλίστ.

 

«Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Κανένας δεν περίμενε να φτάσω τόσο ψηλά στο Survivor και χαίρομαι που το απέδειξα. Μπήκα ξεκάθαρα για το αγωνιστικό κομμάτι, δεν μπήκα για να κάνω φίλους», είπε αρχικά η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Στη συνέχεια, η Μαίη Εμαννουηλίδου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως δεν την γνωρίσουν για τις διακρίσεις της στην κωπηλασία, τονίζοντας: «Η μεγαλύτερή μου στεναχώρια είναι το γεγονός ότι δεν με γνωρίζουν για τις διακρίσεις μου στον αθλητισμό αλλά ως παίκτρια στο Survivor. Είδα πολύ μεγάλη αγάπη στα socia media και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που πήρα. Αλλά το θεωρώ αδικία ότι τόσα χρόνια πάλευα για την Ελλάδα μας, έφερνα μετάλλια. Είχα φέρει παγκόσμιο μετάλλιο και δεν με γνώριζαν. Μου αφήνει μια πικρία, και είναι στενάχωρο που όλοι ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ.

Κλείνοντας, η κωπηλάτρια αναφέρθηκε και στον νικητή, Στάθη Σχίζα, αλλά και στον Άρη Σοϊλέδη, δηλώνοντας: «Έπαθα σοκ όταν ο άκουσα το όνομα του Στάθη. Πίστευα ότι θα είναι ο Άρης και το ήθελα πολύ. Εκτίμησα αυτό που είναι ο Άρης. Ο κόσμος ήθελε τον Στάθη και αυτό είναι σεβαστό. Για εμένα είναι νικητές και οι δύο».

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00