Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Καλλιόπη Μπεζαντέ: Από τα παιδιά στο MasterChef δεν θα έπαιρνα κανέναν στην καντίνα – Ποιος ο λόγος (Βίντεο)

Master Chef

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η φιναλίστ του φετινού MasterChef, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Breakfast @ Star. Όταν ρωτήθηκε με ποιους συμπαίκτες της θα κρατήσει επαφές μετά το παιχνίδι, η ίδια απάντησε:

«Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω με όλα τα παιδιά επαφές, γιατί δεν είχα… με σένα θα τσακωθώ και δεν θα μιλιέμαι. Ό,τι διαφορά είχαμε τη λύσαμε εκείνη τη στιγμή. Όταν βγήκα μίλαγα σχεδόν με όλα τα παιδιά».

Στην επόμενη ερώτηση, όμως, ποιον από τα παιδιά θα έπαιρνε να δουλέψει μαζί της στην καντίνα, η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη. «Από τα παιδιά; Κανέναν», απάντησε αυθόρμητα η Καλλιόπη Μπεζαντέ προκαλώντας γέλια σε όλη την παρέα του Breakfast @ Star. Βέβαια, αμέσως μετά εξήγησε:

«Εννοείται πως είναι όλοι πάρα πολύ καλοί μάγειρες για να έφτασαν εκεί που έφτασαν, ο καθένας έχει τη δική του μαγειρική ταυτότητα. Απλά, όταν είσαι φίλη με τον άλλον, παραγνωρίζεσαι, με τα παιδιά μέναμε τόσους μήνες μαζί… τώρα να τον πάρεις αυτόν στα επαγγελματικά σου η οικειότητα δεν κάνει πολύ καλό, πρέπει να κρατάς και μια απόσταση».

 

https://www.youtube.com/watch?v=dLxpjKFvIDM&t=2s

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου