Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άντα Λιβιτσάνου: Η υποκριτική δεν τελείωσε για εμένα. Μπορεί να επιστρέψω ακόμα και στην ηλικία των 50 ετών (Βίντεο)

Η Άντα Λιβιτσάνου μας υποδέχεται στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής της και μιλά για την συνεργασία με τον σύζυγό της που γνώρισε στο Facebook, το μεγάλωμα της ως παιδί χωρισμένων γονιών και τα τρία παιδιά του πατέρα της που λατρεύει.

Η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το ζαχαροπλαστείο της και εξηγεί πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον σύζυγό σου.

«Αλλιώς ταιριάζουν δύο άνθρωποι στον προσωπικό και αλλιώς στον επαγγελματικό τομέα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όπως λέει με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν μέσω facebook και από το πρώτο ραντεβού δήλωσε πως θα τον παντρευτεί, ωστόσο πιστεύει πως δεν υπάρχει μόνο «ένας άνθρωπος για εμάς, μόνο μία αδερφή ψυχή».

«Δεν πρέπει να καταπιέζουμε τα εγωιστικά μας «θέλω» σε έναν γάμο. δεν χρειάζεται ένα ζευγάρι να πηγαίνει παντού μαζί» λέει η όμορφη επιχειρηματίας.

Αποκαλύπτει πως δεν ζηλεύει καθόλου τον άντρα της, αν και στο παρελθόν έχει υπάρξει ζηλιάρα και της αλλοίωνε την προσωπικότητα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της και τα τρία ετεροθαλή αδέρφια της, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της.

«Ήμουν ξετρελαμένη όταν γεννήθηκαν τα ετεροθαλή αδέρφια μου» αναφέρει, ενώ σε ό,τι αφορά το διαζύγιο των γονιών της εκτιμά πως σίγουρα της δημιούργησε θέμα ψυχολογικά.

«Τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα με μια δυναμική μητέρα αποκτούν ένστικτο αυτοσυντήρησης. Αυτό είναι ωραίο» επισημαίνει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00