Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Αποστόλου – Μάγδα Πένσου: Βγήκε το διαζύγιο του ζευγαριού

Και επισήμως χωρισμένοι είναι ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μάγδα Πένσου έπειτα από μια μακρά διαδρομή και μάλιστα σε «ψυχροπολεμικό» κλίμα ανάμεσα τους.

\
Οριστική τελεία μπήκε στη σχέση του δημοφιλούς ζευγαριού ύστερα από την απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς έχοντας πάντα σαν γνώμονα τα δυο τους παιδιά που απέκτησαν στα δώδεκα χρόνια έγγαμου βίου τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, το διαζύγιο του ζευγαριού βγήκε και κάθε πλευρά ακολουθεί τον δικό της δρόμο. «Έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου, ο εντολέας μου και γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, καθώς και η ηθοποιός Μάγδα Πένσου αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους. Παρά το γεγονός ότι για αρκετό διάστημα υπήρχαν προστριβές και η λύση ενός συναινετικού διαζυγίου δεν διαφαινόταν ως μια πιθανή λύση, εντούτοις αμφότερα τα μέρη, με γνώμονα το συμφέρον των τέκνων τους αλλά και λόγω της παρέλευσης ενός ικανού χρονικού διαστήματος, το οποίο κατάφερε να απαλύνει τις αρχικές έριδες που αναπόφευκτα φέρνει ένας χωρισμός, ο κ. Δημήτρης Αποστόλου και η κ. Μάγδα Πένσου προχώρησαν στη συναινετική λύση τους γάμου τους» δήλωσε ο δικηγόρος του σεναριογράφου των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, Αλέξανδρος Πασιάτας.

«Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι δεν υπήρχαν καν προβλήματα στις απαιτήσεις κάθε μέρους, αφού πρακτικά ικανοποιήθηκαν όλα τα εκατέρωθεν ζητούμενα χωρίς την παραμικρή δυσκολία».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00