Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πάνος Σόμπολος: «Συμβουλεύω τα παιδιά μου να αγαπούν τη δουλειά τους, αλλά πάνω απ’ όλα να έχουν την οικογένειά τους» (Βίντεο)

Ο Πάνος Σόμπολος μίλησε στην «Ελένη» και σχολίασε τα πρόσφατα εγκλήματα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, αναφέρθηκε στην απουσία του από τα παιδιά του λόγω δουλειάς, αλλά και στη γυναίκα του Τζένη, την οποία χαρακτηρίζει βράχο.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την αύξηση των εγκλημάτων τα τελευταία χρόνια, αλλά και τις υποθέσεις που έχουν συνταράξει την κοινή γνώμη.

«Τόσα πολλά εγκλήματα όσα έχουμε τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν στο παρελθόν. Αποδίδω αυτή την έξαρση, στη 10ετη λιτότητα που έχουμε βιώσει αλλά κυρίως στα δυο χρόνια εγκλεισμού λόγω πανδημίας. Είναι πρωτοφανές να έχουμε 20 δολοφονίες γυναικών μέσα σε έναν χρόνο. Η υπόθεση της Πάτρας είναι ένα πραγματικό θρίλερ, δεν μπορώ να πω τι έγινε γιατί η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και πολλές φορές πέφτουμε έξω σε προβλέψεις. Όλα τα ενδεχόμενα σε αυτή την υπόθεση είναι πιθανά. Αν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση να είστε βέβαιοι ότι θα εξιχνιαστεί. Το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει», ανέφερε αρχικά.

«Στο παρελθόν 19χρονη είχε σχέση με τον παππού της και δηλητηρίασε πατέρα, αδελφό και παραλίγο τη μητέρα για να μπορέσει να ζήσει τον έρωτά της», σχολίασε.

«Έχω βοηθήσει οικονομικά πολλούς παράνομους. Η γυναίκα μου έλεγε «ο μισός μισθός μπαίνει στο σπίτι και ο άλλος μισός πάει στους εγκληματίες». Παλιά δεν προλάβαινα να ειδοποιήσω τη γυναίκα μου ότι έφευγα για αποστολή. Μια φορά έμαθε πως στα είμαι Γιάννενα από την τηλεόραση. Η γυναίκα μου Τζένη ήταν βράχος ακλόνητος, αλλά «έφυγε» νωρίς δεν πρόλαβε να δει τα εγγόνια μας. Μου έλεγε «χάνεις τις καλύτερες στιγμές των παιδιών», προσθεσε ο Πάνος Σόμπολος.

«Ο γιος μου ακολούθησε το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ήθελα και η κόρη μου αλλά εκείνη προτίμησε τη δικηγορία. Έχω πει στα παιδιά μου να αγαπάνε τη δουλειά, αλλά την οικογένειά τους να την έχουν πάνω από όλα. Αναπληρώνω τις ώρες που έχω χάσει με τα παιδιά μου, περνώντας χρόνο με τα εγγόνια μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σόμπολος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00