Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απίστευτο ξέσπασμα κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (Βίντεο)

Μικρούτσικος

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τετάρτης 23/2 στην εκπομπή Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ για τα πέντε σημεία του ντοκιμαντέρ για τα Γλυκά Νερά που ενόχλησαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

«Να έχω σφάξει τη γυναίκα μου και να καθίσταμαι ένα καθ’ ομολογίαν δραχμοβώρο τέρας… Ζητάει και λεφτά… Μπήκε και άλλο στοιχείο! Για όλο αυτό το τερατούργημα… Ζητάει και λεφτά, ούτε να το αρθρώνω δε μπορώ» είπε ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Βλέπω τον πιλότο και θέλω να κάνω εμετό και συγγνώμη για κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιώ που μπορεί να είναι βαριές. Μου βγαίνουν αυθόρμητα και αυτή είναι η αλήθεια. Όχι μόνο εγώ, όσοι παρακολουθείτε και βλέπετε αυτό το κτήνος εμετό θέλετε να κάνετε… Ας μου κάνει μήνυση γι’ αυτό που είπα» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πιλότο.

«Δεν έχει νόημα να επιχειρηματολογήσουμε για ένα τέρας που σκότωσε τη γυναίκα του και έβαλε το παιδί από πάνω. Και το ενορχήστρωσε και είχε μία ολόκληρη κοινωνία και πήγαινε και έκλαιγε στον τάφο…» συμπλήρωσε με τη σειρά του έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα:

https://www.youtube.com/watch?v=vbB4Zu-WqTA

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου