Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

And Just Like That: Αισιόδοξοι οι συντελεστές – «Μάλλον θα βγει και 2η σεζόν»

Ενώ ο πρώτος κύκλος της σειράς «And Just Like That» έκανε πρεμιέρα πριν μόλις δύο μήνες στο τηλεοπτικό δίκτυο της HBO, όλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί με τη δεύτερη σεζόν.

Οι γνώμες για το reboot του «Sex and the City» ήταν αρχικά πολύ μετρημένες, αφού οι ανατροπές στο καστ και οι «αλλαγές της τελευταίας στιγμής» είχαν προβληματίσει το κοινό κι είχαν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα.

Τελικά, όμως, όσοι είδαν τον πρώτο κύκλο θέλουν και δεύτερο. Αν και οι σεναριογράφοι της σειράς, δεν έχουν κάποια επίσημη απάντηση, ο δημιουργός, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ είναι «αισιόδοξος» πως η «ιστορία» των διάσημων ηρωίδων δεν τελειώνει εδώ.

 

 

Όπως αναφέρει στο Deadline και ο υπεύθυνος περιεχομένου του δικτύου, Casey Bloys, η «τύχη» της δεύτερης σεζόν βρίσκεται στα χέρια της πρωταγωνίστριας, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του παραγωγού.

«Βρίσκονται σε συζητήσεις, θέλουν να δουν αν υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία να τους ενθουσιάζει. Νομίζω θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Αλλά, πρέπει να σιγουρευτούν. Είναι μεγάλη δέσμευση και θα μας ενημερώσουν, όταν αποφασίσουν, αλλά εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00