Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Νικηφόρος: Δεν ήθελα να βλέπω τον Κοκλώνη με τίποτα

Νικηφόρος

Καλεσμένος του Γρηγόρη στο «The 2Night Show» και ο τραγουδιστής Νικηφόρος που αποκαλύπτει πως το 2021 ήταν η τυχερή του χρονιά.

Επιτυχίες που διαδέχονται η μία την άλλη, σέξι παρτενέρ στο «J2US», που επίσης διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά και ένα μαγαζί που αναλαμβάνει τα ηνία του, για πρώτη φορά, μόνος του και καταφέρνει να το γεμίζει.

«Δεν ήθελα να βλέπω τον Κοκλώνη με τίποτα»

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, το κεφάλαιο»J2US» δεν ήταν κάτι που τον ενθουσίασε στην αρχή: «Δεν ήθελα με τίποτα στην αρχή να πάω στο «Just». Δεν ήθελα να βλέπω τον Κοκλώνη με τίποτα, άλλαξα εντελώς γνώμη όταν συναντήθηκα μαζί του. Είναι αληθινός, όλοι που δουλεύουν για εκείνον είναι πολύ ευχαριστημένοι και αυτό λέει πολλά».

Η Ιωάννα Τούνη

Μόνο τα καλύτερα είχε να αναφέρει για την πρώτη παρτενέρ του στο show, την Ιωάννα Τούνη, παρόλο που στην αρχή ήταν αρνητικός όσον αφορά τη συνύπαρξή τους επί σκηνής: «Λέω παιδιά με τίποτα, λέω ότι είναι ένα κορίτσι πολύ πληθωρικό, δεν θα έχω χώρο, Γνώρισα έναν άνθρωπο που είναι φοβερό παιδί, μπορεί να νομίζουν διάφορα όσοι δεν την ξέρουν. Είναι αυθόρμητη, πριν βγει στη σκηνή είχε ένα τρακ στα μάτια της, σαν παιδί».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00