Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Άρης Μακρής: Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι το κατάστρωμα πλοίου

Άρης Μακρής

Ο Άρης Μακρής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες, στο θέατρο αλλά και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά.

«Πολλές φορές έχω περάσει δύσκολα στα οικονομικά μου. Δεν είχα ποτέ θέμα όμως να ζω με τα λιγότερα. Με το να φάω μια μέρα ψωμί και τυρί.

Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν αγχώνομαι ποτέ. Είμαι χαλαρός και chill, οπότε ό,τι παρουσιάζεται, το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία. Αυτή την περίοδο είμαι καλά, είμαι μόνος. Το πιο ακραίο όταν ήμουν στο συγκρότημα ήταν ότι κάθε μέρα υπήρχε κόσμος έξω από το σπίτι μου. Σε μια συναυλία μια θαυμάστρια μου κατέβασε το παντελόνι. Φάνηκε όλο το μποξεράκι μου» ανέφερε αρχικά ο Άρης Μακρής.

«Ήμουν διακοπές με φίλους μου, είχα τότε μια σχέση, η οποία ήταν και εκείνη διακοπές. Είχα φύγει εγώ από εκεί που ήμουν για να πάω να τη βρω στο άλλο νησί για να της δώσω ένα φιλί. Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι ένα κατάστρωμα πλοίου. Είμαι μακριά από το να κάνω οικογένεια» αποκάλυψε ο Άρης Μακρής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00