Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ελένη Καρουσάκη: Όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει

Την ενόχλησή της για το γεγονός ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει να τραγουδάει, ενώ τα νυχτερινά κέντρα παραμένουν κλειστά, εξέφρασε η Ελένη Καρουσάκη.

 

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και δήλωσε αρχικά για τους καλλιτέχνες που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού: «Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο. Το θεωρώ “άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα. Εννοείται έχουμε πληγεί οικονομικά. Έχουν πληγεί και οι επιχειρήσεις από το απότομο κλείσιμο».

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Νατάσα Θεοδωρίδου και δε δίστασε να εκφράσει τον εκνευρισμό της που ενώ άλλοι καλλιτέχνες είναι άνεργοι, εκείνη εξακολουθεί να τραγουδάει.

«Τώρα αυτό δε ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live, ή κάποιο λάθος έχει γίνει. Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί και να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, π.χ. θεάτρου. Όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου