Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Εύα Καϊλή: Βαφτίζει την Ελληνοιταλίδα κόρη της – Το όνομα που θα πάρει

Μια σπάνια συνέντευξη από την Ιταλία όπου βρίσκεται με τον σύντροφό της Φρανσέσκο Τζόρτζι και την κόρη τους, έδωσε η Εύα Καϊλή.

 

Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ μίλησε στην εκπομπή του MEGA “Τι λες τώρα” και έκανε αποκαλύψεις για την κόρη της που γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 2021, το όνομά της, και τον τόπο βάπτισής της.

Αρχικά η Καϊλή είπε ότι δεν επεδίωξε να κάνει γνωστή τη σχέση της και την εγκυμοσύνη της, την οποία κράτησε κρυφή. Η ίδια αποκάλυψε ότι η κόρη της θα βαφτιστεί ορθόδοξη χριστιανή και θα πάρει το όνομα Αριάδνη, τονίζοντας ότι αυτή ήταν μια κοινή απόφαση.

“Συναποφασίσαμε το όνομα. Εγώ ήθελα πολύ το όνομα να έχει ελληνικές ρίζες και ετυμολογία και εκείνος ήθελε να μπορεί να λειτουργεί και να είναι ωραίο όνομα και στα ιταλικά. Το Αριάδνη λοιπόν είδαμε ότι στα ιταλικά είναι Arianna και μας άρεσε πολύ η ιστορία της Αριάδνης με τον μίτο”.

Η Εύα Καϊλή, η οποία τον τελευταίο καιρό μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Βρυξέλλες και Ελλάδα, αποκάλυψε ότι η βάφτιση της κόρης της θα γίνει στην Ελλάδα το ερχόμενο Πάσχα.

Η Εύα Καϊλή έφερε στον κόσμο την κορούλα της τον περασμένο Μάιο, εν μέσω καραντίνας και είναι επιλογή της όπως τόνισε η ίδια να τηρεί χαμηλούς τόνους σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου