Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Συγκλονιστική στιγμή στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο παίκτης που συγκίνησε τους πάντες

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» πρόκειται για το σόου που έχει στόχο να ανακαλύψει τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, τα οποία θα κληθούν να… λάμψουν επί σκηνής.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου, στη σκηνή ανέβηκε ο Νίκος, οποίος παρουσίασε ένα ρομαντικό act με «μαγικά» τρικ. Ωστόσο, στο τέλος πήρε το μικρόφωνο και είπε πως αυτό που μόλις έδειξε δεν είναι αληθινή μαγεία, αληθινή μαγεία είναι αυτό που επρόκειτο να δείξει και μέσα από ένα βίντεο είπε τη δική του τραγική ιστορία.

Η ιστορία που συγκίνησε τους πάντες

Ο ίδιος ήταν εκπαιδευτής αλεξιπτωτιστών κι απολάμβανε αυτό που αγαπά μέχρι που μια ημέρα του άλλαξε τα πάντα. Ένας έντονος πονοκέφαλος τον οδήγησε στο νοσοκομείο και μέσα σε λίγο καιρό έπεσε σε κώμα για τρείς μήνες. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ότι έπασχε από το σύνδρομο ADEM, ένα αυτοάνοσο που το δημιούργησε πρόβλημα στην κίνηση.

Μέσα σε έξι μήνες από 86 κιλά έφτασε να ζυγίζει μόλις 40.

Στο νοσοκομείο άκουγε συνέχεια ένα τραγούδι που του έδινε δύναμη κι αυτό ήταν το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει». Παρόλο που οι γιατροί του είπαν πως δεν θα περπατήσει ξανά, ο Νίκος κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να αποκτήσει και μια κόρη.

Όπως ήταν φυσικό, η δύναμη ψυχής του συγκίνησε τους τέσσερις κριτές που τον πέρασαν τελικά στην επόμενη φάση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00