Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Deal: Οι 3 νέοι κανόνες που άφησαν άφωνους τους παίκτες

Ανανεωμένο είναι, από χθες, το αγαπημένο παιχνίδι των τηλεθεατών με αλλαγές στο πλατό και νέους χρωματισμούς αλλά και τρεις νέους κανόνες που υπόσχονται μεγαλύτερα κέρδη για τους παίκτες.

Σε κάθε παιχνίδι ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα της «αντιπροσφοράς» που μπορεί να χρησιμοποιήσει για μία φορά. Σε περίπτωση που ο τραπεζίτης δεχτεί την αντιπροσφορά το παιχνίδι σταματά, ενώ εάν την απορρίψει συνεχίζεται κανονικά. Σε κάποια παιχνίδια και όταν το αποφασίζει ο τραπεζίτης, θα υπάρχει το “double prize” δηλαδή θα υπάρχουν στο ταμπλό δύο ποσά των 60.000€ αντικαθιστώντας αυτό των 40.000€.

Ο τρίτος κανόνας αφορά στην «αναγκαστική ανταλλαγή». Σε κάποια παιχνίδια θα υπάρχει ένα αυτοκόλλητο, σε κάποιο κουτί, που θα γράφει «ανταλλαγή» και εφόσον το ανοίξει ο παίκτης θα είναι αναγκασμένος να ανταλλάξει το κουτί του με όποιο θέλει από όσα έχουν απομείνει.

Η ανταπόκριση των τηλεθεατών κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα των αλλαγών ήταν μεγάλη. Το “Deal” τερμάτισε πρώτο τόσο στο σύνολο του πληθυσμού με ποσοστό 22,2% όσο και στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 20,2%, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 15-24 το ποσοστό έφθασε στο 31,2%.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου