Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Flashback στη ζωή και την καριέρα της Ματθίλδης Μαγγίρα: Είχα δυο επιθανάτιες εμπειρίες (Βίντεο)

Μαγγίρα

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Ματθίλδη Μαγγίρα, και μαζί έκαναν ένα flashback στη ζωή και την καριέρα της αγαπημένης ηθοποιού!

«Από τη συμμετοχή μου στους “Μικρομεσαίους”, θυμάμαι ότι με έριξαν στα βαθιά νερά γιατί δεν είχα ξαναμπεί σε πλατό. Στη σειρά υποδυόμουν την κόρη της Μάρθας Καραγιάννη και την ανιψιά της Ζωζώς Σαπουντζάκη, από μικρή και ήθελα να παίξω μαζί τους. όταν ο Γιάννης Δαλιανίδης μου μίλησε για το ρόλο, μου είπε να τραγουδήσω τα κάλαντα και εγώ του αντιπρότεινα να τα πω σε ραπ εκτέλεση», περιέγραψε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης έλεγε στη Ζωζώ Σαπουντζάκη “πήγαινε κάνε ένα τράβηγμα” και εκείνη απαντούσε “δε μπορώ εγώ, τις φοβάμαι τις ενέσεις”. Μια μέρα μας ειδοποίησαν ότι στο πλατό του “Πρωινού καφέ” είχε μπει βομβά. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα της και τη μετέφερε στο αυτοκίνητο», θυμήθηκε σχετικά με διάφορα ευτράπελα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Όταν γνώρισα τον Δαλιανίδη, μόλις είχα τελειώσει τη σχολή, μου είπε “θέλω να σε υιοθετήσω”. Εγώ απάντησα “δε γίνεται γιατί θα στενοχωρηθούν οι γονείς μου”», συνέχισε.

«Είχα δυο επιθανάτιες εμπειρίες. Με βοήθησαν να καταλάβω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε το θάνατο. Η μία ήταν με ένα αφηνιασμένο άλογο που πήγε να με ρίξει και η άλλη ήταν όταν πάνω σε προσπέραση φοβήθηκα ότι θα χτυπήσω με μια νταλίκα», περιέγραψε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Στα 18 μου πήγα σε ξενοδοχείο να παρουσιάσω στο βοηθό ενός μεγάλου σταρ τις μιμήσεις μου, κλείδωσε την πόρτα και έβγαλε τα ρούχα του. Δε με ακούμπησε, το είπα στους γονείς μου και στον πρόεδρο του συλλόγου», ανέφερε σχετικά με τις κακοποιητικές εμπειρίες στο χώρο του θεάματος.

«Ήμουν σε ένα σούπερ μάρκετ όταν ένας κύριος έσπρωξε την κόρη μου και στη συνέχεια αφού λογομαχήσαμε, μας περίμενε έξω στην είσοδο να βγούμε. Φώναξα τους security και μας φυγάδευσαν», είπε για περιστατικό bullying που έχει βιώσει.

«Δεν είμαι ομοφοβική. Γι’ αυτό όμως που βλέπουμε σαν αποτέλεσμα στους άντρες, έχουμε μεγάλη ευθύνη οι γυναίκες, γιατί εμείς τους “δημιουργούμε” ως μάνες», τόνισε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Στη Eurovision πιστεύαμε ότι θα βγούμε πρώτοι. Είχα δει εφιάλτη από την ανησυχία μου, μήπως δε νικήσουμε», είπε η ίδια γελώντας.

«Αν βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος μπορεί και να ξαναπαντρευτώ. Αν όχι δε θα το κάνω, είμαι καλά με εμένα», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός για την προσωπική της ζωή.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00