Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ο Αλέξης Παππάς έδιωξε την Ιζαμπέλα και εκείνη του απάντησε: Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικού του «Τhe Bachelor» έχει ξεκινήσει και μόλις τρία κορίτσια έχουν απομείνει και διεκδικούν τον Αλέξη Παππά. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο πολυπόθητος εργένης τα βρήκε σκούρα καθώς ήρθε αντιμέτωπος με τους γονείς των κοριτσιών. Η γνωριμία του Αλέξη με τις οικογένειες των κοριτσιών άλλοτε είχε καλό αποτέλεσμα κι άλλοτε έληξε άδοξα.

Άννα, Αθηνά NY, Ιζαμπέλα και Γιώτα έπαιξαν τα τελευταία τους χαρτιά για να φτάσουν έως την τελική επιλογή του «Bachelor». Ωστόσο μία από τις κοπέλες δεν τα κατάφερε και είδε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό την πόρτα της εξόδου.

Σε μία από τις πιο σημαντικές «Τελετές των Ρόδων», ο Αλέξης Παππάς πήρε με αρκετή δυσκολία την απόφασή του κι αποφάσισε να αποχωρήσει από την βίλα, η Ιζαμπέλα.

Η ίδια φανερά ενοχλημένη από την απόρριψη είπε στον Παππά: «Αλέξη μου η ζωή είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις έκανες την λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας είναι έξω… Λυπάμαι το ψέμα νίκησε. Ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου».

Άννα, Αθηνά NY και Γιώτα διεκδικούν τον Αλέξη Παππά στην τελική ευθεία…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου