Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Αναστάσης Κολοβός: Θεωρώ γελοίο να ανεβάζω τη μούρη μου στα social media (Βίντεο)

Ο Αναστάσης Κολοβός εκτός από την υποκριτική, ασχολείται με το beach bar του, το οποίο βρίσκεται σε παραλία της Κύμης και λέγεται «4 χοντρές».

 

Αρχικά έκανε σπουδές στο τμήμα Φυσικής, αλλά εκείνο που τον κέρδισε ήταν η υποκριτική. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως τον πιο κακό φοιτητή που υπήρξε ποτέ!

«Όσο ήμουν στη σχολή δεν πατούσα. Είδα ένα φυλλάδιο και είπα: «πάντα καραγκιόζης ήμουν, να πάω σε σχολή υποκριτικής». Και δυστυχώς, μαγεύτηκα».

«Εμένα μου είχε συμβεί στο τέλος της παράστασης να μου πει ο σκηνοθέτης «κάτσε να δω το κομμάτι σου». Με ακούμπησε και του είπα απλά πως δεν πρόκειται να γίνει, τσάμπα το προσπαθεί, οπότε σταμάτα το»

Για εκείνον οικογένειά του είναι η σύντροφός του. Δεν νιώθει την ανάγκη να διαιωνιστεί το είδος και γι’ αυτό τον λόγο εάν ήταν εύκολο θα υιοθετούσε ένα παιδί.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει διάσπαση προσοχής. Μια φορά του μιλούσε ο σκηνοθέτης και δεν τον άκουγε, τον κοίταζε με το μάτι του ροφού, όπως σχολίασε ο ίδιος χιουμοριστικά.

«Θεωρώ γελοίο να ανεβάζω δικές μου φωτογραφίες στα social media. Θεωρώ γελοίο να ανεβάζω τη μούρη μου, όπως κάτι γνωστοί μου. Δεν το θεωρώ πολύ υγιές», είπε για τη σχέση του με τα social media.

Αν και δεν πιστεύει στις μεταφυσικές εμπειρίες, με ένα τρόπο πιστεύει πως ένας άνθρωπος είναι πάντα δίπλα του. Αυτός ο άνθρωπος είναι η γιαγιά του.

«Δύο φορές θα είχα φύγει από τη ζωή και κάποιος ήταν εκεί. Μάλλον ήταν αυτή η τύπισσα, η γιαγιά μου», είπε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου