Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

«Celebrity Game Night»: Η Σμαράγδα Καρύδη μας προσκαλεί σε μια βραδιά με διασκεδαστικές αναμετρήσεις, απρόοπτα και εκπλήξεις

Το πιο πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, τo «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη, έρχεται την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 22:00 στο MEGA, και μας προσκαλεί σε μια βραδιά με διασκεδαστικές αναμετρήσεις, απρόοπτα και εκπλήξεις.

Με πολλή όρεξη για παιχνίδι και πειράγματα, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Σοφία Κουρτίδου και ο Νικόλας Ραπτάκης στην πρώτη ομάδα αντιμετωπίζουν τον Σταύρο Νικολαΐδη, τον Βασίλη Μίχα και την Έρρικα Μπίγιου στη δεύτερη ομάδα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα παιχνίδια «Πάρ’ το πάνω σου», «Show me the music», «Μίλα στην κορνίζα», «Ανέβα στο βινύλιο» και «Πού πας;», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

CGN1-8
CGN2-8

Η μουσική ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διάθεση των παικτών και των τηλεθεατών. Η Σοφία Κουρτίδου δεν χάνει την ευκαιρία να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει μαζί με τους Playmobeat, την μπάντα του «Celebrity Game Night», και τον τραγουδιστή Άρι Πετράκη.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου