Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Νένα Μεντή: Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα, τα ριάλιτι μας αποβλακώνουν (Βίντεο)

Με τη Νένα Μεντή συναντήθηκε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Η ηθοποιός μίλησε για τον εγγονό της που την κάνει να «λιώνει», τονίζει πως η νεολαία έχει πατήσει τη φλούδα της… τεχνολογίας και τσουλάει στο χάος, ενώ χαρακτηρίζει την τηλεόραση αποτρόπαιη και τα ριάλιτι προσβλητικά.

«Η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν μία σπάνια, τολμηρή και ελεύθερη γυναίκα που έκανε ότι ήθελε και όχι της επιβάλλανε. Για μένα αυτό είναι ευτυχία στον άνθρωπο, να κάνει αυτό που θέλει χωρίς φραγμούς».

«Ο ηθοποιός στο θέατρο σπάνια έχει επιλογή, του τα «βάζουν» τα πράγματα. 15 χρόνια τώρα περνάω μία περίοδο στη ζωή μου πιο τυχερή και αυτόνομη, μπορώ να επιλέγω».

«Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για μένα. Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει πάρα πολύ και δεν παίρνουμε πρέφα ότι συμβαίνει αυτό. Έχουμε αποβλακωθεί. Τα μισά είναι απαράδεκτα!», είπε για τα ριάλιτι.

Την τηλεόραση δεν την πετάει, αλλά εκείνο που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι το θέατρο, γιατί ο θεατής σε βλέπει ζωντανό επί σκηνής και ο ηθοποιός έχει τη δυνατότητα να του μεταφέρει συναισθήματα.

«Οι νέοι έχουν πατήσει τη φλούδα της τεχνολογίας και τσουλάνε στο χάος. Έχουν απομονωθεί και βλέπω ανθρώπους νέους, μεσήλικες έφηβους να ανεβοκατεβάζουν αυτό το πράγμα. Τρελαίνομαι. Έχω πάει σε ένα ζευγάρι σε μαγαζί και τους είπα “παιδιά, δεν θα πείτε καμία κουβέντα;”».

Η Νένα Μεντή θα ήθελε πολύ να κάνει παρέα με τον αείμνηστο Μάνο Χατζιδάκι, ενώ η ίδια είχε την τύχη να γνωρίσει και να συνεργαστεί με τα ιερά τέρατα του θεάτρου, όπως την Κατίνα Παξινού και την Έλλη Λαμπέτη. «Οι άνθρωποι αυτοί κουβαλούσνα ολόκληρους κόσμους μαζί τους», δήλωσε.

«Εγώ γουστάρω φίλους, κρασάκι, χαρτιά… Δεν παίζω πια, γιατί πέθαναν οι μισοί, οι άλλοι μισοί δεν έχουν λεφτά», δήλωσε.

Ο άνθρωπος που την κάνει να λιώνει πραγματικά είναι ο εγγονός της και του έχει τρελή αδυναμία. «Μπορεί ο εγγονός μου να κοιτάει τη γιαγιά του και να παίρνει κάτι; Να του περάσω μία αξία;», αναρωτήθηκε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου