Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Σοφία Βογιατζάκη: Είμαστε όλες οι χοντρές στην Ομόνοια και πανηγυρίζουμε! (Βίντεο)

Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε στην «Ελένη» πως δεν έχει κόμπλεξ με την εμφάνισή της και αναφέρθηκε στην επική αντίδραση του κόσμου σε μία συγκεκριμένη σκηνή της σειράς «Είσαι το ταίρι μου».

Η Σοφία Βογιατζάκη δηλώνει πολύ χαρούμενη που παίζει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

«Το ξέρεις ότι με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “πόσο πολύ ομόρφυνες”; Αυτό που μου δίνει χαρά είναι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Οι φίλοι μου είναι οι άνθρωποι που είναι η μεγαλύτερή μου περιουσία. Η επιλογή μου είναι να ξορκίζω οτιδήποτε θα άφηνα να με στενοχωρήσει, γιατί η ευτυχία είναι επιλογή. Ο μόνος λόγος που πρέπει να στενοχωριόμαστε είναι οι σοβαροί λόγοι υγείας. Σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει για να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι».

«Εάν εμένα με ενοχλεί η εικόνα μου για οποιοδήποτε λόγο, αυτό θα βλέπουν οι απέναντι μου. Δεν έχω αισθανθεί ούτε bullying ούτε αρνητισμό. Ίσως να έχει συμβεί γύρω μου, εγώ δεν του δίνω ενέργεια και χώρο».

Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον σκηνοθέτη της σειρά του «Είσαι το Ταίρι μου».

«Όταν έπαιξε η σκηνή με το επικό φιλί της Βίκυς και του Αλέξη, στέλνω μήνυμα επιτόπου στον σκηνοθέτη: “είμαστε όλες οι χοντρές στην Ομόνοια και πανηγυρίζουμε!”».

Όπως είπε και η ίδια, δεν ένιωσε ποτέ να την περιορίζει το οικογενειακό της περιβάλλον. «Οι γονείς μας μάς έλεγαν να λάβουμε υπόψη όλες τις παραμέτρους και να πληρώσουμε το τίμημα».

Προσπάθησε να μείνει μόνη της όταν βρήκε ένα σπίτι στα Μελίσσια αλλά τελικά έμεινε εκεί μόνο ένα βράδυ.

Εκείνο που θυμάται από τα Χριστούγεννα είναι τη μαμά της να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς της άρεσαν πολύ τα φωτάκια. «Έχω μία γλύκα, μία γαλήνη και μία ζεστασιά όταν σκέφτομαι τη μητέρα μου», είπε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου