Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαρία Μπεκατώρου: Δυσκολεύτηκα να πω το «ναι» στο MEGA, γιατί είμαι άνθρωπος που καθυστερεί (Βίντεο)

Τελικά θα δούμε την Μαρία Μπεκατώρου στο X-FACTOR;

«Χρόνο για εμένα έχω όταν κοιμάμαι, προλαβαίνω να έχω και προσωπική ζωή», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ύστερα μίλησε για την περίπτωση της Βίκυ Κάβουρα για τις απλήρωτες πρόβες. «Η σωστή οδός για την Βίκυ Κάβουρα δεν είναι τα παράθυρα, αλλά να έρθει στο σωματείο».

Άστραψε και βρόντηξε η Μαρία Ιωαννίδου με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις;», τους είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είμαι με τα κορίτσια. Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε; Στην πυρά, που λέει και η Βίσση; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε».

Επιπλέον, δήλωσε πως έκανε μήνυση στην Google γιατί έγραφε πως είναι μεγαλύτερη.

Το θέατρο είναι η ψυχοθεραπεία της Τέτας Καμπουρέλη. «Καλά δεν μπορεί να είναι κάποιος που είναι στον εγκλεισμό, υπάρχουν και τα αθωωτικά στοιχεία, πιστεύω θα πάνε όλα καλά», είπε για το σύζυγό της.

«Είμαι 66 χρονών, βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση. Δεν φαίνεται ότι με νοιάζει; Να φαίνεσαι νέος, αλλά μη γυρνάς σαν εκσκαφέας. Τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ», δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου και αποκάλυψε πως το 2004 πήγε διακοπές και κατέρρευσε.

Η Μαρία Μπεκατώρου φανερά ενθουσιασμένη που επιστρέφει στο MEGA. «Δεν ξέρω αν θα είμαι παρουσιάστρια του Χ-FACTOR, δεν έχω κάνει καμία κουβέντα», είπε και πρόσθεσε πως δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» στο MEGA γιατί είναι άνθρωπος που καθυστερεί.

Ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε πως πιστεύει στη φιλοσοφία του Βούδα, χωρίς όμως να είναι βουδιστής.

«Δεν μπορώ να είμαι πιστός σε ένα Θεό που δεν φροντίζει τα παιδιά, είναι Θεός τιμωρός. Πιστεύω στη φιλοσοφία του Βούδα και πουθενά αλλού, χωρίς να είμαι βουδιστής».

Ο Χρήστος Σπανός δουλεύει μαζί με την κόρη του, Μαρίνα, καθώς τον ενδιαφέρει η οπτική της.

«Το μπλακ άουτ από την ερώτηση του Φουστάνου μου στοίχισε το στέμμα στα καλλιστεία», δήλωσε στο «Πάμε Δανάη!» η Άντζελα Ευρυπίδη. «Γιατί να μην υπάρχουν τα καλλιστεία και να υπάρχει το Batchelor και το Big Brother;», είπε.

Η Κωνσταντίνα μίλησε για τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση, λέγοντας πως δεν υπήρχε κόντρα, ωστόσο είπε πως η Μαρινέλλα της είχε πει ότι η Βίσση ήταν εκείνη που δεν ήθελε να μπει στην αφίσα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Πόλυ Πάνου, Μαίρη Λίντα και Καίτη Γκρέυ στο Διογένης Παλλάς, μία συνεργασία που χάλασε πέντε φορές!

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου