Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Έρχεται βιβλίο για τη ζωή του

Λίγο μετά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου παραχώρησε μία συνέντευξη όπου «έσπασε» τη σιωπή της για την απώλεια του συζύγου της.

 

Η ηθοποιός μίλησε στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και στο Youfly.gr και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο βιβλίο του «πρίγκιπα» που δεν ολοκλήρωσε ποτέ.

Η ηθοποιός και επί 25 χρόνια σύζυγος του Βοσκόπουλου αποκάλυψε πως ο Τόλης είχε ολοκληρώσει 80 σελίδες από το βιβλίο για τη ζωή του, περιγράφοντας κυρίως τα πρώτα του χρόνια με την οικογένειά του στη Μικρά Ασία.

Για το κομμάτι της καριέρας του, ο Τόλης εμπιστεύτηκε την Άντζελα να το συμπληρώσει.

«Είχε αρχίσει ο ίδιος να το γράφει. Και μάλιστα είχε γράψει τις 80 πρώτες σελίδες που είναι όλο το ιστορικό της οικογένειας του στη Μικρά Ασία και ο ερχομός τους από εκεί, οι δυσκολίες της εγκατάστασής τους στην Ελλάδα μετά την Καταστροφή. Και είχε γράψει μέχρι τη στιγμή που βγήκε στο θέατρο. Και μάλιστα του έλεγα: “Γράψε και το υπόλοιπο, μια χαρά το έχεις γράψει” και εκείνος μου έλεγε “έγραψα όλα αυτά που έπρεπε, τα υπόλοιπα για την καριέρα μου μπορείς να τα γράψεις εσύ”» πρόσθεσε για το βιβλίο που έγραφε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

«Περιμένω να περάσει λίγος καιρός γιατί προς το παρόν είναι κοντά ο χαμός του. Και καταλαβαίνεις ότι δεν εύκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο ακόμα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις να ζεις με την απουσία κάποιου που σου γέμιζε και σου ζέσταινε τη ζωή. Αλλά είναι από τα πράγματα που θέλω να ολοκληρώσω για να μην πάει και ο κόπος του χαμένος. Άλλωστε το χρωστάω και σε όλους αυτούς που τον αγάπησαν και τον αγαπούν…» ανέφερε.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00