Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

H «Θεοπούλα» και η «Μαριλένα» διηγούνται ιστορίες από τα γυρίσματα του «Στο Παρά Πέντε»

Η «Θεοπούλα» και η «Μαριλένα», οι κατά κόσμον Έφη Παπαθεοδώρου και Ελένη Κρίτα, διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του MEGA.

«H Θεοπούλα ήταν μια μεγάλη γυναικά που παιδικοφέρνει. Η δική μου προσωπικότητα διατηρεί πολύ την παιδικότητα και αυτό με βοήθησε πολύ στον ρολό της Θεοπούλας», ανέφερε η Έφη Παπαθεοδώρου.

«Από τον ρολό της Μαριλένας θυμάμαι τον καταπληκτικό χαρακτήρα της που με ενθουσίασε πριν ακόμα πάρω στα χεριά μου το σενάριο», ανέφερε η Ελένη Κρίτα.

«Ο αρχικός τίτλος της σειράς ήταν «και τώρα, τρέξτε». Είχαμε μαζευτεί όλοι και κάποιος «πέταξε» τον τίτλο «Πάρα Πέντε». Έγινε μια ψηφοφορία και επικράτησε η γνώμη του Αργυρή, αποκάλυψε η κ. Κρίτα.

«Η πρωτοτυπία στις δυο γιαγιάδες ήταν ότι δεν επρόκειτο για κλασικές γιαγιάδες που πλέκουν ή έχουν θέματα με την κοιλιά, το στομάχι ή το κεφάλι τους», σημείωσε η κ. Παπαθεοδώρου.

«Για τον ρολό της ντάλιας, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε προτείνει την κατά Δανδουλάκη αλλά εκείνη λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να τον ανάλαβε, ενώ τους ποιητικούς στίχους στα τραγούδια της Αμαλίας τους έγραφε ο Γιώργος Καπουτζίδης», είπε η κ. Κρίτα.

«Σε μια σκηνή είχαν φέρει εάν τεράστιο σκύλο, εάν θηρίο που κάτι ήθελε να μου πει όταν το σκυλί με έγλειφε, εγώ ένιωθα λίγο αηδία και είχα πάθει λίγο πανικό», πρόσθεσε η κ. Παπαθεοδώρου.

«Στη σκηνή του κολυμβητήριου που πέσαμε με τα ρούχα στην πισινά, τα κορίτσια που έκαναν προπόνηση είχαν φάει κλωτσιές με τις τακουνιές μας», δήλωσε η κ. Κρίτα.

Και συνέχισε «το δρόμο με σταματούσε ο κόσμος και με φώναζε «δράκουλα», «Δρακουμέλ» και «Μαρινέλα» με παρακαλούσαν συχνά να αφήσω ήσυχη τη Ζουμπούλια και να της αφήσω και τον άντρα».

«Η σκηνή με τη σχολική ποδιά μου άρεσε πάρα πολύ γιατί μου θύμιζε Βουγιουκλάκη. Στο γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής με την Θεοδούλα να φοράει την σχολική ποδιά τον Καπουτζίδη τον είχαν πιάσει τα γέλια πολλές φορές. Κάναμε ατέλειωτες ώρες γυρισμάτων για να βγει σωστά το επεισόδιο», ανέφερε η κ. Παπαθεοδώρου.

«Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς σημείωσε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης, έφτασε το 66%. Έβλεπα το τελευταίο επεισόδιο ενώ βρισκόμουν για πρόβες στη Βέροια και χάλασε ο κόσμος, όλοι ήταν στα μπαλκόνια, στις πλατείες, στα καφενεία και το έβλεπαν», τόνισε η κ. Κρίτα.

«Η ατάκα «άντε καλέ σιγά, κόβεται το σεξ» με είχε παιδέψει πάρα πολύ για το πως να την πω. Σκέφτηκα ότι η Θεοπούλα μπορεί να ήταν τρελούτσικη, αλλά στο βάθος ήταν λίγο πουριτανή. Η ατάκα «άντε καλέ σιγά, κόβεται το σεξ» ήταν ευφυέστατη», παραδέχτηκε η κ. Παπαθεοδώρου.

«Θυμάμαι ότι σε εάν από τα baby-sitting που εκανε η Μαριλένα στο εγγόνι της, επειδή αυτό έκλαιγε ασταμάτητα, ήθελε να καλέσει το 166 για βοήθεια», είπε η κ. Κρίτα.

Η ίδια επίσης αποκάλυψε πως «η σειρά επρόκειτο να ολοκληρωθεί την πρώτη σεζόν αλλά τελικά υπερίσχυσε η αγάπη του κοινού και των συντελεστών και έτσι, ο Γιώργος Καπουτζίδης πείστηκε να κάνει και δεύτερη».

Η σκηνή του τέλους ήταν δραματική. Είχα διαβάσει το κείμενο εκατό φορές, είχα ρωτήσει πεντακοσίους ανθρώπους πως πρέπει να παιχτεί η σκηνή στη σκηνή του τέλους είχαμε δακρύσει όλοι, ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Ακόμα και σήμερα όταν τη βλέπουμε, κλαίμε», εξομολογήθηκε η κ. Παπαθεοδώρου.

« Την τελευταία μέρα των γυρισμάτων είχαμε πάει σε ένα party το βράδυ και τα συναισθήματα ήταν πολύ ανάμεικτα», κατέληξε η κ. Κρίτα.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου