Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ελένη Καρακάση: Το «ντουλάπα» και το «χοντρή» ήταν καθημερινή συζήτηση όταν ήμουν μικρή (Βίντεο)

Καρακάση

Η Ελένη Καρακάση εξήγησε πως από την παχυσαρκία έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας και θυμήθηκε το bullying που δεχόταν ως παιδί.

 

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε δουλειά. Γίναμε φίλοι και μας προέκυψε και ο έρωτας. Είχα κολλήματα εκείνη την εποχή και πίστευα ότι οι άνδρες πρέπει να είναι μεγαλύτεροι».

«Ήμουν 100 κιλά, πήγα στα 70, μετά στα 80κάτι κι εκεί ξεκίνησα μία δίαιτα, όπου έχασα τον έχασα τον έλεγχο. Έφτασα χωρίς να το καταλάβω στα 51 κιλά μέσα σε 6 μήνες. Πέρασα τη φάση που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι πετσί και κόκκαλο».

«Μέσα στην τάξη το πώς αντιμετώπιζαν τα παιδιά την διαφορετικότητα ήταν τρομακτικό. Το «ντουλάπα» και το «χοντρή» ήταν καθημερινή συζήτηση όταν ήμουν μικρή. Ευτυχώς μεγάλωσα σε οικογένεια που δεν προσπάθησε να με αλλάξει».

Αφορμή για να χάσει βάρος ήταν μία συζήτηση που είχε με την Κάρμεν Ρουγγέρη, όταν η Ελένη Καρακάση ήταν 17 ετών, και την προέτρεψε να χάσει βάρος ώστε να βρει στην αρχή πιο εύκολα ρόλους.

Ως ηθοποιός, το χειρότερο που βίωσε ήταν όταν έσκασε η κρίση στην Ελλάδα. Ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι που έφαγα», δήλωσε και πρόσθεσε πως δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά, γιατί δεν διστάζει να δηλώνει την παρουσία της.

«Στις Άγριες Μέλισσες εγώ πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Καραγιάννη και του είπα ότι δεν θέλω να είμαι σε αυτή τη δουλειά», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00