Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Νίκος Γκάνος: Το ξέσπασμα του για την ΕΡΤ και τη φετινή ανάθεση της Eurovision – Οι αιχμές για τον έναν υποψήφιο

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή της ΕΡΤ να ξεχωρίσει 5 υποψήφιους για τη συμμετοχή μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision.

 

Ο τραγουδιστής Νίκος Γκάνος  δημοσίευσε ένα instastory, όπου στράφηκε εναντίον της μεθόδου που ακολουθεί η ΕΡΤ για να φτάσει στον καλλιτέχνη, που θα μας εκπροσωπήσει τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο, ενώ άφησε και αιχμές και για συγκεκριμένο υποψήφιο, τον Good Job Nicky.

«Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος»

«Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός;

Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν” , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο», έγραψε ο Νίκος Γκάνος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου