Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Χριστίνα Παππά: Τη φωτογράφιση στο Playboy δε θέλω καν να τη θυμάμαι (Βίντεο)

Η Χριστίνα Παππά σχολίασε την guest εμφάνισή της στη σειρά «Μάνα είναι μόνο μία», την οποία χαρακτήρισε ως ωραία εμπειρία, αν και ο ρόλος της ως λαϊκή τραγουδίστρια ήταν περίεργος.

 

«Στη σειρά μιλούσα με μία περίεργη προφορά και είχε πολύ πλάκα!», δήλωσε.

Η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε και στη φωτογράφιση που είχε κάνει για το Playboy, την οποία δεν θέλει να θυμάται.
«Τη φωτογράφιση στο Playboy την έχω ξεχάσει, δεν θέλω καν να τη θυμάμαι. Τότε υπήρχαν αυτά τα περιοδικά, συγκεκριμένα κανάλια και όχι τα social media, και σε πληρώνανε. Επειδή ήμουν μία μανούλα και με πληρώνανε, έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα έξτρα και έκανα και αυτή τη φωτογράφιση».

Στη συνέχει βρέθηκε στην Ιταλία, όπου και δούλεψε για πέντε χρόνια. Είχε ένα μεγάλο συμβόλαιο με την RAI, όμως γύρισε στην Ελλάδα, κάτι που μετάνιωσε.

«Στην Ιταλία έπαιρνα τεράστιο ποσό κάθε μήνα. Ένιωθα πίεση και πνιγόμουν, ήθελα να φύγω. Εκεί υπάρχει άλλη νοοτροπία. Στην Ελλάδα μερικές φορές κάνουμε επιτυχία και καβαλάμε ένα καλάμι, εμένα δεν μου πάει καθόλου αυτό», δήλωσε.

«Με τον Κλαούντιο χωρίσαμε, γιατί δεν είχαμε κάνει παιδιά. Εγώ είμαι μονογαμική, σχεσάκιας, δεν φεύγω εύκολα. Παντρεύτηκα τη δεύτερη φορά για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Υπήρξαν κάποια προβλήματα, επειδή εγώ είχα παιδί, οπότε αναγκαστήκαμε να φτάσουμε στο τέλος του γάμου μας».

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε ότι οι φίλοι του γιου της την αποκαλούν «αστυνομία», διότι, όπως λέει εκείνη, το παίζει χαζή ξανθιά, αλλά μόνο αυτό δεν είναι!

«Παρακολουθώ τον γιο μου και ελέγχω τα πάντα. Μεγάλωσα τον γιο μου μόνη μου, ήμουν μικρή, οπότε λογικό είναι να είμαι η αστυνομία του. Με τον πατέρα του γιου μου όντως κλεφτήκαμε, ήμασταν μικροί, με βρήκε η αστυνομία γιατί με έψαχναν οι γονείς μου. Εκείνος ήταν μικρό παιδί, έτυχε εγώ να είμαι πιο υπεύθυνη», είπε.

Τη μητρότητα την ένιωσε όταν ο γιος της ήταν πέντε ετών και έπαθε μία αιμορραγία από μία απλή εγχείρηση. «Μέχρι εκείνη την ηλικία δεν είχα νιώσει μαμά», αποκάλυψε.

«Δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική και ό,τι λέω, το λέω με χιούμορ και καλοπροαίρετα», είπε. Σχετικά με την εμφάνισή της στο J2US, αποκάλυψε πως όντως θεωρούσε ότι το φόρεμά της ήταν ωραιότερο.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00