Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Η διαλειμματική νηστεία και η κετογονική δίαιτα στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας»

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βάζει στο μικροσκόπιο δύο από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες, τη διαλειμματική νηστεία και την κετογονική δίαιτα. Οι επιστήμονες αναλύουν πόσο βοηθούν στην απώλεια βάρους και πώς επηρεάζουν τους δείκτες υγείας. Τονίζουν επίσης ότι οι εκάστοτε δίαιτες της μόδας δεν είναι ωφέλιμες για όλους και δεν ταιριάζουν σε όλους.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία έχει κάνει διαλειμματική νηστεία και εξηγεί γιατί την διέκοψε παρότι έχασε βάρος.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής παρουσιάζονται το ουρογεννητικό σύνδρομο της εμμηνόπαυσης και τρόποι αντιμετώπισής του, υποδείξεις που πρέπει να ακολουθήσουμε προτού υιοθετήσουμε ένα κατοικίδιο, καθώς και προτάσεις για φυσικούς χυμούς με χειμερινά φρούτα.

 

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, η εκπομπή βάζει στο επίκεντρο την καλή λειτουργία της καρδιάς και παρουσιάζει τα δέκα μυστικά για δυνατή καρδιά, όπως αυτά προκύπτουν από τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο οποίος μιλά για όλες τις αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής του ώστε να ενισχύσει την υγεία της καρδιάς του.

Επιπλέον, ενημερωνόμαστε για τη γονιμότητα στα δύο φύλα και παρακολουθούμε ένα ενδιαφέρον βίντεο για την αρθρίτιδα και πόσο συμβάλλει στην αντιμετώπισή της η καλή επικοινωνία του γιατρού με τον ασθενή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00