Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Γιώργο Μαρίνο: Κανείς δεν έχει νέα του

Μπαλανίκα

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στο «Πρωινό» για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, για τον γιο της, το εγγονάκι της, τον Σταμάτη Φασουλή και το ελληνικό metoo. Μάλιστα, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά για τον Γιώργο Μαρίνο αλλά και για τις προτάσεις που δέχθηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα την Τρίτη 2 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο Γιώργος Μαρίνος και η Κατιάνα Μπαλανίκα υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι επί σειρά ετών. Τα τελευταία χρόνια κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Άννα Φόνσου στα parapolitika.gr -Δεν έχουμε νέα από τον Γιώργο Μαρίνο και ανησυχούμε

«Δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κοντά σε μια οικογένεια που είναι φίλοι και τον αγαπάνε και δεν έχουμε επαφή. Υποθέτουμε ότι είναι καλά. Προφανώς είναι επιλογή του», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Όσο για το αν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του, η Κατιάνα Μπαλανίκα δήλωσε: «Όταν κατάλαβα ότι δεν θέλει, γιατί αν ήθελε… Εγώ ξέρεις, όταν κάποιος δεν θέλει υποχωρώ. Δεν επιμένω. Σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου