Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Βίκυ Μπάρκουλη τοποθετείται σχετικά με την διαμάχη της οικογένειάς της και την σχέση της με τον αδερφό της, Νίκο

Μπάρκουλης

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μπάρκουλη, κατά τις οποίες ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει για την ύπαρξη της αδερφής του, Βίκυς, η ίδια αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Μπάρκουλη διέψευσε τον Νίκο και εξήγησε πως όχι μόνο την γνωρίζει, αλλά έχουν μιλήσει και πρόσφατα στο τηλέφωνο.

«Για ένα παιδί που είναι 20 χρονών και είναι επηρεασμένο, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, γιατί είναι μικρό παιδί. Όταν ωριμάσει και καταλαβαίνει ορισμένα πράγματα, θα είναι όλα καλά. Καμιά φορά οι γονείς επηρεάζουν πολύ άσχημα τα παιδιά και πιστεύω ότι έτσι έχει γίνει και τώρα. Ίσως να θέλει να προστατέψει την μητέρα του», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Μπάρκουλη στην εκπομπή Πρωινό.

Στην συνέχεια μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει τύχει να μιλήσουν και στο τηλέφωνο, λόγω κάποιων πνευματικών δικαιωμάτων, που θα περνούσαν στο όνομά του.

«Εγώ τον αδερφό μου τον πήρα τηλέφωνο πριν δυο μήνες, γιατί υπήρξαν κάποια πνευματικά δικαιώματα, τα οποία ο πατέρας μου ήθελε να μεταφερθούν αμέσως στον Νικόλα και στην μητέρα του. Νομικά όμως, τα δικαιούμουν και εγώ και ο αδερφός μου ο Ανδρέας, ο οποίος είναι στο εξωτερικό. Επειδή ο Νικόλας τότε ήταν 15 χρονών, αποφάσισα και σκέφτηκα ως πιο ώριμη ότι μετά από χρόνια ο Νικόλας θα μπορούσε να πάρει αυτά τα χρήματα, τα οποία νομικά τα διεκδικούσα εγώ, γιατί θα τα χρειαστεί περισσότερο για το μέλλον του από ότι τα χρειαζόμουν εγώ. Μάλιστα τότε, μου είπε: “Ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφούλα”», ανέφερε η Βίκυ Μπάρκουλη.

Τέλος, προειδοποίησε μέσω της εκπομπής πως αν η Μαρία Βλασσοπούλου συνεχίσει να ψεύδεται σχετικά με την ζωή του Ανδρέα Μπάρκουλη, η ίδια και η Φωτεινή Αναστασίου σκοπεύουν να κινηθούν νομικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00