Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Έγκυος η Μαρία Κίτσου; Φήμες θέλουν την ηθοποιό να παντρεύεται σύντομα τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Η Μαρία Κίτσου περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της δίπλα στο Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Το ζευγάρι εκτός από το Διαφάνι ζουν τον έρωτά τους και στην πραγματική ζωή. Η τηλεοπτική Ελένη και ο Λάμπρος, δύο από τους ρόλους που αγάπησε πολύ το κοινό ερωτεύτηκαν στις «Άγριες Μέλισσες» και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao οι δύο ηθοποιοί ετοιμάζονται να παντρευτούν το επόμενο διάστημα. Το ίδιο δημοσίευμα μεταφέρει πληροφορίες και για εγκυμοσύνη της Μαρίας Κίτσου, γεγονός που τους έκανε να επισπεύσουν το γάμο τους.

«Με τη Μαρία έγινε κάτι μαγικό» είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. «Μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν εκείνη με το πρώτο μας φιλί και ένα χαστούκι. Με άφησε να οδηγήσω. Αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι και εγώ την έκανα να νιώσει άνετα. Κουμπώσαμε με έναν τρόπο. Και επειδή έχουμε πολύ σημαντικές σκηνές, βρισκόμασταν από την αρχή και εκτός πλατό για πρόβες. Ήταν απαίτηση και των δυο μας. Μένουμε άλλωστε και κοντά. Και τώρα στην καραντίνα, είχαμε παρηγοριά ο ένας τον άλλον. Είδαμε μαζί πολλές ταινίες, σχολιάζαμε. Μου λέει η Μαρία, μεγάλη κουβέντα βέβαια, ότι καλλιτεχνικά εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00