Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Θανάσης Πάτρας: Το MEGA Καλημέρα είναι το καλύτερο επαγγελματικό βήμα που μπορούσα να κάνω

Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγος του Κατερίνα μιλούν στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για τον γάμο τους, και για την κόρη τους, η οποία ήρθε στη ζωή τους μετά από προσπάθειες 7 χρονών.

Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγος του Κατερίνα Παγώνη, άνοιξαν το σπίτι τους και μίλησαν για το γάμο τους ο οποίος κρατά εδώ και 14 χρονιά, ενώ είναι μαζί συνολικά 17. Αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι εκείνη έκανε 10 εξωσωματικές μέσα σε 7 χρονιά πριν αποκτήσουν την κόρη τους Ιλία, τονίζοντας ποσό σημαντική ήταν η στήριξη που της πρόσφερε εκείνος τη συγκεκριμένη περίοδο.

Ακόμα, αποκάλυψαν πως καταφέρνουν να κρατούν ζωντανή τη σχέση τους, επειδή ο ένας αφουγκράζεται τις ανάγκες του αλλού, ενώ και οι δυο εξέφρασαν τους ενδοιασμούς τους για την επιθυμία της κόρης τους να γίνει δημοσιογράφος.

«Η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς είναι πως προσπαθούσαμε πολλά χρόνια να κάνουμε παιδάκι. Κάναμε 10 εξωσωματικές και ήρθε η κόρη μας», δήλωσε η Κατερίνα Παγώνη.

«Η ζωή μας απέκτησε τελείως διαφορετικό νόημα», τόνισε ο Θανάσης Πάτρας.

«Δεν θυμόμαστε πως ήταν πριν η ζωή μας», πρόσθεσε ο κ. Πάτρας.

«Το MEGA Καλημέρα είναι το καλύτερο επαγγελματικό βήμα που μπορούσα να κάνω», τόνισε για τη φετινή του παρουσία στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως η κόρη τους θέλει να γίνει δημοσιογράφος, οι ίδιοι δεν θέλουν, άλλα ότι και αν αποφασίσει θα την στηρίξουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00