Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ναταλία Τσαλίκη: Μία σχέση είναι επιτυχημένη όταν εξελίσσονται και οι δύο (Βίντεο)

Τσαλίκη

Η Ναταλια Τσαλίκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον Άρη Καβατζίκη, για τον αγώνα αυτοβελτίωσης της, την ισορροπία στο γάμο και την οικογένεια της, το κουτσομπολιό του METOO & τα ριάλιτι.

Η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε στην συνέντευξή της για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει στο Θέατρο «Άνεσις».

«Το κουκλόσπιτο – μέρος δεύτερο», βασίζεται στο έργο του Ίψεν και αναφέρεται στην επιστροφή της Νόρας στο σπίτι της, 20 χρόνια μετά. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της. «Τον συγγραφέα τον ιντρίγκαρε να μάθει τι απέγινε αυτή η γυναίκα. Όταν ο Ίψεν σκεφτόταν το φινάλε του έργου, η γυναίκα του τον απείλησε πως θα τον χωρίσει αν στο τέλος δεν φύγει η Νόρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για την ζωή της και αποκάλυψε πως έφυγε από το σπίτι της σχετικά νωρίς καθώς υπήρχαν οικογενειακά ζητήματα που δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Για τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο είπε πως δεν χρειάστηκε ποτέ στην κοινή ζωή τους να αναζητήσει την ελευθερία, και ότι απλά όλα ξεκαθάρισαν με μία συζήτηση μεταξύ τους, ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα των σχέσεων.

 

Η οικογένεια της

«Για να πετύχει μια σχέση, πρέπει να έχεις κάνει τις επαναστάσεις σου, γιατί δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε πως η οικογένειά της ήταν ασταθής και από τα 12 της χρόνια θυμάται να είναι αυστηρή με τον εαυτό της, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές της.

«Οι γονείς μου ήθελαν να χωρίσουν, αλλά δυστυχώς δεν χώρισαν ποτέ, και αυτό για ένα παιδί είναι άρρωστο», ενώ για την δημιουργία δικής της οικογένειας είπε μεταξύ άλλων πως, «για να δημιουργήσω οικογένεια έπρεπε να αισθανθώ ασφαλής, εγώ δεν πήγα να κρατηθώ από το σύντροφό μου ή από το παιδί μου».

Για τις μεθόδους αυτοβελτίωσης που έχει χρησιμοποιήσει προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προσωπικά της θέματα, η Ναταλία Τσαλίκη είπε πως έχει χρησιμοποιήσει πολλά «εργαλεία», μεταξύ αυτών ψυχανάλυση, διαλογισμό και ρεΐκι. «Ό, τι με τρόμαζε το έθετα ως πρόκληση στον εαυτό μου για να το ξεπεράσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο δήλωσε πως την υποστηρίζει πάρα πολύ στις επιλογές της, και πολλές φορές ακολουθούσε και ο ίδιος!

«Όσα έκανα άρεσαν και στο Γιάννη, έπαιρνε κι εκείνος από αυτά, το έχει ομολογήσει! Είναι σημαντικό να βλέπεις το σύντροφό σου να ψάχνεται. Και ο Γιάννης εξελίσσεται, γιατί αν σε μια σχέση ο ένας προχωράει και άλλος μένει πίσω, τότε η σχέση θα διαλυθεί», συμπλήρωσε.

 

Ριάλιτι

Για τα ριάλιτι η Ναταλία Τσαλίκη ήταν κάθετη και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «για μένα τα ριάλιτι είναι μεγάλη κούραση, κρίμα να χάνω το χρόνο μου, έχω πιο σπουδαία πράγματα να κάνω στη ζωή μου».

 

Για το ΜΕΤΟΟ

«Θυμάμαι πολύ νέα που υπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή, που δεν είναι εν ζωή, και το αντιμετώπισα με πολύ επιθετικό τρόπο. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι νέος στη σκηνή και να σου κάνει κάποιος bullying: να σου βάζει εμπόδια, να σε προκαλεί, να σε κοροϊδεύει», δήλωσε.

«Για το #METOO μιλούσαμε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε, άρχισε να μπαίνει στη σφαίρα του κουτσομπολιού και ήταν σαν ενοχλητικό ριάλιτι. Είμαστε έτοιμοι να κρίνουμε χωρίς να κοιτάξουμε τα του οίκου μας, είμαστε εμείς εντάξει; φερόμαστε πολιτισμένα;», συμπλήρωσε.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου