Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Τάσος Ξιαρχό: Η κοπέλα που χλευάστηκε για τα κιλά και το ρούχο της απαντά για πρώτη φορά (Βίντεο)

Μαίρη μπουλινγκ Ξιαρχό

Τη δική της απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό μετά και τη συγγνώμη του θέλησε να δώσει η κοπέλα που βρέθηκε στο στόχαστρο του σχολιασμού του για τα κιλά και τις στιλιστικές της επιλογές

Η Μαίρη, όπως είναι το όνομά της μίλησε τόσο στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όσο και στην εκπομπή «Πρωινό» και περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ αλλά και το πως αισθάνθηκε η ίδια.

«Είχαμε πάει με άλλη μια φίλη μου σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί στη Νέα Σμύρνη να φάμε και να πιούμε ένα ποτό. Ήρθε με άλλη μια κοπέλα – δεν τον γνωρίζω κιόλας, δεν παρακολουθώ – τρώγανε, πίνανε και διασκεδάζανε. Κάποια στιγμή άρχισαν να κάνουν κάποιες κινήσεις λίγο σπασμωδικές, λίγο περίεργες. Τον ρώτησα αν είναι καλά και μου λέει “ναι όλα καλά απλά χορεύουμε”.

Μετά από αρκετή ώρα ρώτησα τη φίλη μου ποιος είναι και μου δείχνει στο instagram ποιος είναι και βλέπω το στόρι που είχε ανεβάσει με το σχόλιό του και το πρόσωπό μου κανονικά λες και είμαστε φίλοι χρόνια και ανέβασε το πρόσωπό μου. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα γιατί είδα ότι έχει μισό εκατομμύριο ακόλουθους και απλά σηκώθηκα και έφυγα. Τι να τους πεις εκείνη τη στιγμή; Είχανε πιει και αρκετά. Τι να του πω; Γιατί το έκανες; Είχε ήδη ανέβει, δεν είχε νόημα.

Του έστειλα ένα μήνυμα προσωπικό. Ανέβασε μια πολύ άσχημη συγγνώμη. Για μένα δεν είναι καν συγγνώμη αυτό. Τη δημοσκόπηση δε θέλω καν να τη σχολιάσω. Μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα προσωπικό και να μου πει συγγνώμη και να τελείωνε εκεί. Έχω περάσει κάποια προβλήματα υγείας που είχαν κάποιες επιπτώσεις και στην εμφάνισή μου αλλά δεν είναι κάτι που θεωρώ ότι παίζει ρόλο. Δε πρέπει να σταθούμε σε αυτό γιατί είναι κάτι που περνάω προσωπικά.

Μη σχολιάζεις κάποιον με τέτοιο τρόπο. Δε το κάνεις αυτό απλά. Δεν καταλαβαίνω και γιατί. Ειδικά από έναν άνθρωπο που έχει ζήσει στο εξωτερικό και συνεργάζεται με ανθρώπους όλων των προτιμήσεων. Είναι απαράδεκτο. Δε το κάνεις αυτό. Λίγη ενσυναίσθηση» είπε η νεαρή κοπέλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

 

 

Από την άλλη, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα είπε:

«Δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι με κατέγραφε με το κινητό γιατί ασχολούμουν με την παρέα μου. Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Ήταν και μια κοπέλα μαζί του που είχε μια πολύ ιδιαίτερη συμπεριφορά, έντονη.

Δε μου είπε κάτι η κοπέλα αλλά γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν, σχολίαζαν. Εκείνη την ώρα δε κατάλαβα ότι με κορόιδευαν, κάποιες φορές μου χαμογέλασαν αλλά νόμιζα ότι ήταν ευγενικοί, μετά είδα το βίντεο και κατάλαβα ότι ήταν κοροϊδία όλη αυτή η συμπεριφορά.

Δε σκέφτομαι να ασχοληθώ νομικά, δεν αποζητώ κάτι, εγώ ένα απλό κορίτσι είμαι στην Αθήνα. Μου έχει τύχει πολλές φορές να με σχολιάσουν αρνητικά. Μπορεί να έχεις μια άποψη αλλά κράτησέ τη για τον εαυτό σου και στην τελική δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Δε το δέχομαι από έναν άνθρωπο που έχει υποστεί μια τόσο άσχημη κατάσταση σε μικρή ηλικία, γιατί το θύμα να γίνεται θύτης».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου