Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ταραξίας: Έχω αφιερωθεί στη μαμά μου, είμαι μαμάκιας (Βίντεο)

Για τις σπουδές φαρμακευτικής και δημοσιογραφίας, για τις εξαρτήσεις αλλά και τη σχέση που έχει με τη μητέρα του μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Ταραξίας.

 

«Δεν το εμπνεύστηκα εγώ, το «Ταραξίας» μου το έβγαλε μία καθηγήτρια επειδή δεν καθόμουν ήσυχος και ήμουν ταραχοποιό στοιχείο», είπε ο ράπερ για το πως προέκυψε το όνομά του.

«Είχα θέμα με τις ουσίες»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σπουδές και όσα του αρέσει να κάνει. «Είμαι πολυπράγμων και από μικρός μου άρεσε να κάνω πολλά πράγματα. Είμαι βοηθός φαρμακοποιού στο φαρμακείο της μητέρας μου. Σπουδάζω Φαρμακευτική, έχω πτυχίο δημοσιογραφίας και είμαι καθηγητής γερμανικών. Είναι αστεία η εικόνα στο φαρμακείο, αλλά στις γυναίκες έχει μεγάλη πέραση η ποδιά», είπε.

Παράλληλα, μίλησε για τα θέματα εξαρτήσεων με τις ουσίες που είχε από μικρός. «Από μικρή ηλικία, το έχω πει δημοσίως κι άλλες φορές, είχα θέμα με τις ουσίες. Το 2013 καθάρισα. Πάντα υπάρχει λύση. Γι’ αυτό τα παιδιά πρέπει πάντα να μιλάνε, να βρίσκουν τους δικούς τους ανθρώπους, να μην απομονώνονται», δήλωσε ο ανατρεπτικός μουσικός.

Τέλος, για τους γονείς του τόνισε: «Έχω βρεθεί σε δύσκολες στιγμές, έχω μείνει άστεγος. Επειδή πιστεύω στον Θεό, αν δεν τα παρατάς, σηκώνεσαι πάλι. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο, τον πρόσεχα μόνος μου. Η μητέρα μου έχει θέμα με την καρδιά της. Έχω αφιερωθεί στην μαμά μου, είμαι μαμάκιας».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου