Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Κιάρα Μαρκέζη: Στο My Style Rocks μιλούσαν άσχημα και προσβλητικά μόνο και μόνο για την τηλεθέαση (Βίντεο)

Η Κιάρα Μαρκέζη, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks», μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τη διάσημη μητέρα της, τον παππού της Άκη Τσοχατζόπουλο και τα μελλοντικά της σχέδια.

 

«Ήμουν το μοντέλο της μητέρας μου , από όταν γεννήθηκα. Με έβγαζε συνέχεια φωτογραφίες οπότε το συνήθισα από πολύ μικρή».

 

Το «διάφανο« όνομα της και το μπούλινγκ

«Το όνομα Κιάρα είναι ιταλικό. Σημαίνει διάφανη, καθαρή. Στο σχολείο με κορόιδευαν για το όνομα μου. Ότι μπορούσε να κολλήσει με την κατάληξη –άρα, μου το έλεγαν».

«Όταν ο παππούς μου πήγε φυλακή ήταν δύσκολα. Τα παιδιά στο σχολείο, έπαιρναν παράδειγμα από τους γονείς τους και μετέφεραν σε μένα αυτά που άκουγαν από τους γονείς τους».

 

Ο θάνατος του Άκη Τσοχατζόπουλου

«Είχα επισκεφτεί τον παππού μου στην φυλακή, αλλά ήμουν πολύ μικρή. Πηγαίναμε με τη μαμά στα δικαστήρια. Ήταν πολυάσχολος, αλλά ερχόταν το σπίτι και παίζαμε και πηγαίναμε βόλτες. Δεν θα ξεχάσω την αγάπη του και την προστασία του.»

«Η κηδεία του παππού με σόκαρε. Ήταν η πρώτη κηδεία δικού μου που πήγα».

 

Γιατί έχει κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της

«Ήταν δική μου επιλογή. Μου άρεσε το όνομα γιατί είναι καλλιτεχνικό και είναι και μια ασπίδα»

«Ποτέ δεν μου λένε μπροστά μου κακά σχόλια. Με σταματούν ακόμα στο δρόμο και μου λένε ‘είσαι η εγγονή του Τσοχατζόπουλου;’»

 

Το My Style Rocks και τα προσβλητικά σχόλια

«Ήταν περίεργη εμπειρία. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Μιλούσαν άσχημα και προσβλητικά. Ήμουν άσχημα ψυχολογικά όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Ήθελαν για την τηλεθέαση να μιλούν άσχημα και να επισημαίνουν ότι είμαι εγγονή του Τσοχατζόπουλου», είπε κλείνοντας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου