Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

«Ας μείνουμε φίλοι»: Διάσημα χωρισμένα ζευγάρια που κράτησαν ιδανικές σχέσεις (Βίντεο)

Γερμανου Ιμβριος

Μπορεί ο έρωτας να τελειώσει. Τα ιερά δεσμά του γάμου να λυθούν, άλλα ακόμα μετά από ένα χωρισμό υπάρχουν διάσημα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ναι μπορεί να ευδοκιμήσει μία φιλική σχέση ανάμεσα σε πρώην συντρόφους.

Άννα Bίσση – Νίκος Καραβέλας : «Ήμασταν πολύ καλυτέρα μετρά το διαζύγιο. Σαν αντρόγυνο έμπαιναν στην μέση οι διαφωνίες», δήλωσε το διάσημο ζευγάρι που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

«Ναι μεν δε ζούμε στο ίδιο σπίτι, αλλά είμαστε οικογένεια», τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη για τον πρώην σύζυγο της Πέτρο Λαγούτη.

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου γνωρίστηκαν το 2004 στα γυρίσματα της σειράς του MEGA «Απόσταση Αναπνοής, διατηρώντας φιλικές σχέσεις.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έζησαν ένα ερωτά που τέλειωσε, ένα επώδυνο διαζύγιο και μια φιλιά που κρατάει χρονιά.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλάει πάντα με τρυφερά λόγια για την πρώην σύζυγο του Μαρία Γεωργιάδου «η Μαρία είναι όχι απλά φίλη μου, είναι οικογένεια μου, πυρήνας στη ζωή μου και δεν με φαντάζομαι χωρίς εκείνη και το γιο μου».

«Αυτό που καταλαβαίνω σήμερα είναι πως δεν μπορεί να είσαι ξένος με έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί τόσα πράγματα. Έτσι αισθάνομαι», δήλωσε η Θεοφάνια Παπαθωμά για το Πασχάλη Τσαρούχα.

Η Ναταλία Γερμανού έχει σχέση ζωής με τον Πέτρο Ίμβριο.

 

Δείτε το βίντεο:

<iframe src=”https://www.megatv.com/embed/?p=2020520060″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen scrolling=”no” width=”560″ height=”315″></iframe>

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου