Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

UEFA Conference League: Ο μεγάλος τελικός “παίζει μπάλα” απόψε στον ΑΝΤ1

Μπέτις – Ρεάλ, απόψε στις 22.00 ο μεγάλος τελικός στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1, απόψε στις 22:00, φιλοξενεί ζωντανά από το Βρότσλαβ της Πολωνίας τον μεγάλο τελικό του UEFA Conference League ανάμεσα στην Μπέτις και την Τσέλσι, που έρχονται έτοιμες να γράψουν ιστορία.

Δύο ομάδες, που ήταν εξ αρχής ανάμεσα στα φαβορί της διοργάνωσης, με τους «μπλε» να είναι το πιο λαμπερό όνομα της διοργάνωσης και επικρατέστερη ομάδα για να διαδεχθεί τον Ολυμπιακό στο βάθρο του UEFA Conference League. Από τη μία η Μπέτις κυνηγά το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, την ώρα που η Τσέλσι θα προσπαθήσει να προσθέσει το ένατο στην συλλογή της.

Μπορεί να είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός στην ιστορία της Μπέτις, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως της λείπει η εμπειρία, αφού και στο ρόστερ της υπάρχουν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις μεγάλων αγώνων. Ο Βραζιλιάνος Άντονι είναι αυτός που τραβάει τα φώτα σε κάθε του εμφάνιση, όπως και ο δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης με 7 τέρματα, Σεντρίκ Μπακαμπού. Όμως, η Μπέτις δεν θα ήταν στον τελικό χωρίς την καθοριστική συμβολή του Ίσκο, ενός αρτίστα της μπάλας με τέσσερις κατακτήσεις Champions League στο βιογραφικό του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και του πολύ έμπειρου προπονητή της, Μανουέλ Πελεγκρίνι, άριστο γνώστη και του αγγλικού ποδοσφαίρου από το πέρασμά του στις Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ.

Στον αντίποδα η Τσέλσι, με 11 νίκες σε 12 αγώνες στη διοργάνωση, έχει να αντιπαρατάξει έναν νεανικό κορμό ανερχόμενων ποδοσφαιριστών, που καθοδηγούνται από τον Έντσο Μαρέσκα, έναν προπονητή που θήτευσε στο πλευρό του Πεπ Γκουαρντιόλα και έχει υιοθετήσει την ίδια φιλοσοφία με τον Ισπανό «mastermind». Οι Λονδρέζοι έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους στο UEFA Champions League της επόμενης σεζόν, όμως, η παρέα του Πάλμερ, του Τζάκσον και του Κουκουρέγια θέλει να προσθέσει το τρόπαιο του UEFA Conference League στο παλμαρέ της Τσέλσι, κάνοντάς την τη μοναδική ομάδα που θα έχει όλους του τίτλους της UEFA στην συλλογή της.

Στην περιγραφή της μεγάλης αναμέτρησης θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης και δίπλα του θα βρίσκεται ο Κώστας Κατσουράνης, για τον σχολιασμό και την ανάλυση του αγώνα. Το κλίμα και το ρεπορτάζ από το γήπεδο θα μεταφερθεί στους τηλεθεατές στο pre-game show που έρχεται στις 21:30 ζωντανά στον ΑΝΤ1 από τον Γρηγόρη Ατρείδη με εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Στις 00:00, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την απονομή ακολουθεί η εκπομπή «The Football Show», με όλα τα πανηγυρικά στιγμιότυπα, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα του ΑΝΤ1 και τα highlights του τελικού. Η Αριάνα Παπαγιάννη και ο Αλέξανδρος Ξενικάκης, φιλοξενούν στο στούντιο της εκπομπής τον Μελέτη Ηλία.

Τη δημοσιογραφική υποστήριξη εκπομπών και μεταδόσεων έχει μία έμπειρη και δυναμική ομάδα που αποτελείται από τους: Λίτσα Ιωάννου, Μανώλη Μανή, Γιώργο Σπανουδάκη, Βασίλη Πλακογιάννη, Μιχάλη Τσίγκρη, Θωμά Μίχο, Γιώργο Ανανίδα, Μαρία Ανδρεάδη, Τερέζα Κουίκ και Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Conference League έρχεται απόψε, Τετάρτη 28 Μαΐου, στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί