Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

To Premium event «WWE King and Queen of the Ring» έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στο ANT1

To Σάββατο 25 Μαΐου, στις 20:00

Το ΑΝΤ1+, συνεχίζει τις live μεταδόσεις με τα μεγαλύτερα event του WWE και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι λάτρεις των μαχητικών σπορ, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά το Premium Live Event, «King and Queen of the Ring».

Μετά την Αμερική και την Ευρώπη, το WWE, κατακτά τα τελευταία χρόνια και την Ασία. Το «King and Queen of the Ring», θα διεξαχθεί στο «Jeddah Super Dome», στη Σαουδική Αραβία, το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 20:00. Θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, όπως και το Countdown Show, που θα μας βάλει στο κλίμα της «μητέρας» των μαχών από τις 18:00. Στο main event της βραδιάς, αναμένεται μια συγκλονιστική μονομαχία ανάμεσα στον «American Nightmare» Cody Rhodes, που θα υπερασπιστεί τον τίτλο του «Undisputed WWE Champion», με αντίπαλο τον Logal Paul. Θέση στη σκηνή του μεγάλου event έχουν κλείσει ακόμα, οι Gunther, Lyra Vaklyria, Becky Lynch, Liv Morgan, ενώ οι τελευταίες θέσεις θα συμπληρωθούν από το «Smackdown» της Παρασκευής 24 Μαΐου, που επίσης θα μεταδοθεί από το ΑΝΤ1+.
Το ΑΝΤ1+, μέσω του καναλιού Combat δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές του, να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ελληνική περιγραφή του Θανάση Ράλλη, ενώ το κανάλι «Fight Network», θα έχει την original αμερικανική περιγραφή του WWE.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα, το Bare Knuckle Fighting Championship επιστρέφει στο ΑΝΤ1+, με άλλο ένα live event. Το BKFC Fight Night: Mexico, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το κανάλι Combat σε περιγραφή του Γιώργου Περγιάλη και του Αλέξανδρου Περγιάλη-Βερβέρη, με 10 συναρπαστικές μάχες στην Puebla του Μεξικού.

Aξίζει να σημειωθεί, πως την Δευτέρα 27 Μαϊου στις 16:00, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή το ολοκαίνουριο επεισόδιο του pro-wrestling ZMAK, με τίτλο Hells Bells!

Το ΑΝΤ1+, καθιερώνεται ως ο απόλυτος προορισμός των μαχητικών αθλημάτων, με πάνω από 160 live προγράμματα από το κορυφαίο pro-wrestling promotion παγκοσμίως θα μεταδοθούν μέσα στο 2024.

Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr για να απολαύσετε τα πιο συναρπαστικά αθλητικά events δύναμης,
live και αποκλειστικά στο ρινγκ της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου