Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Απασφάλισε η Σίσσυ Χρηστίδου για τις αντιδράσεις κατά Σάττι – Αλευρά – Καλούτα: “Θέλουμε να σκύψει ο άλλος το κεφάλι!”

Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της

Θέση υπέρ της Μαρίνας Σάττι αλλά και των παρουσιαστών της Eurovision Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα που δέχτηκαν σωρεία αρνητικών σχολίων – στα όρια του bullying σύμφωνα με την ίδια – πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Στο πάνελ υπήρξαν διαφωνίες για το κατά πόσο τα σχόλια που ακούστηκαν αποτελούν bullying με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπά για την καθιερωμένη τοξικότητα που δέχονται οι ελληνικές αποστολές εντός συνόρων κάθε φορά που το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί.

«Προφανώς και δέχτηκε bullying η Μαρίνα Σάττι και σε τεράστιο βαθμό και συνεχίζει και δέχεται. Δεν θα τον ρίξω στον κόσμο μόνο, δέχτηκε και από τους δημοσιογράφους».

«Δεν πειράζει ας μαζευτούν όλοι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν και ας μην λένε ό,τι θέλουν. Φυσικά πρέπει να συμβεί κριτική».

«Μιλάμε για ένα κορίτσι που θα έπρεπε να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί. Είχε την προσωπική της απώλεια που είναι πάρα πολύ σοβαρή, έπρεπε να κουβαλήσει την Ελλάδα στις πλάτες της και υπήρχε αυτό που γίνεται κάθε φορά… Είμαστε έτοιμοι… Αυτό ισχύει και για Ζερόμ, είμαστε πρώτοι! Θέλουμε να σκύψει ο άλλος το κεφάλι!».

«Λέμε “α, τι ωραία, έσκυψε το κεφάλι ο Αλευράς, αν ο άλλος κάνει χιούμορ όπως ο Ζερόμ…» είπε με ένταση η οικοδέσποινας της πρωινής εκπομπής του Mega.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου