Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Αντώνης Ρέμος και Σταμάτης Γονίδης ερμηνεύουν την μεγάλη επιτυχία “Έτσι ξαφνικά”

Στο Σπίτι με το MEGA απόψε στις 21:50

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος λαϊκός ερμηνευτής της γενιάς του και ο Σταμάτης Γονίδης, ο επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός, ενώνουν τις φωνές τους σε μία ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη στο «Σπίτι με το MEGA».

Απόψε στις 22:10, οι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες- ο καθένας με τη δική του επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική – συναντιούνται επί σκηνής και ερμηνεύουν το βαθιά συναισθηματικό τραγούδι «Έτσι ξαφνικά» σε σύνθεση του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή.

Το «Έτσι ξαφνικά», είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και έχει ξεχωρίσει στις καρδιές του κοινού από την πρώτη στιγμή. Μιλάει για όλες εκείνες τις αγάπες που έρχονται ξαφνικά στη ζωή μας, εκεί που δεν τις περιμένουμε, αλλά πάντα φοβόμαστε μήπως τις χάσουμε.

Το «Έτσι ξαφνικά» κυκλοφόρησε το 1998 με τον δίσκο «Καιρός να πάμε παρακάτω» σε στίχους της Γιούλας Γεωργίου. Όπως έχει αποκαλύψει ο Αντώνης Ρέμος, το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και η συνεργασία του με τον σπουδαίο δημιουργό, Αντώνη Βαρδή, αποτέλεσαν σταθμούς στην καριέρα του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Αντώνη Ρέμο και τον Σταμάτη Γονίδη σε μία συγκλονιστική ερμηνεία:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου