Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα ερμηνεύουν το “Σαν με κοιτάς” στο “Σπίτι με το MEGA”

Aπόψε στις 22:10

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος λαϊκός ερμηνευτής έρχεται απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA» σε μία μαγική βραδιά με διαχρονικές μελωδίες και σημαντικούς καλεσμένους.

Δίπλα του στη σκηνή, μεταξύ άλλων εκλεκτών καλλιτεχνών, θα βρεθεί και η Ελένη Φουρέιρα, το απόλυτο pop idol της ελληνικής μουσικής. Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα ενώνουν για ακόμα μία φορά τις φωνές τους, μετά την επιτυχημένη τους πορεία στη νυχτερινή Αθήνα, και ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια όπως το «Σαν με κοιτάς». Ένα τραγούδι από τα πολύ παλιά που κατέχει, όμως, ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και συνεχίζει να ακούγεται μέχρι σήμερα.

Η άκρως συναισθηματική μπαλάντα «Σαν με κοιτάς» έχει μείνει στην ιστορία ως το πιο ερωτικό τραγούδι του ελληνικού κινηματογράφου σε μουσική του σπουδαίου συνθέτη Γιάννη Σπανού και στίχους του Αλέξη Αλεξόπουλου. Το τραγούδι το οποίο ερμήνευσαν ο αξέχαστος Γιάννης Φέρτης και η Αφροδίτη Μάνου έντυσε μουσικά την ταινία του 1971 «Εκείνο το Καλοκαίρι» με πρωταγωνιστές την Έλενα Ναθαναήλ και τον Λάκη Κομνηνό.

Ένα τραγούδι που υμνεί τον έρωτα. Με λόγια τρυφερά που μιλούν στην καρδιά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα σε μία αισθαντική ερμηνεία στο «Σπίτι με το MEGA»:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου